24 Haziran 2015 Çarşamba

COSMETICA.COM | Online Alışveriş 1

Merhaba!

Bugün blogumun ikinci konuğu şehrinde Cosmetica olmayanlar için yakın zamanda kurulan bir alışveriş sitesi www.cosmetica.com.tr ve benim yaptığım alışveriş



Siteye şöyle bir bakacak olursak:

İstediğiniz markayı seçip, ürün gruplarından istediğiniz ürüne kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Benim için en rahat ürün seçtiğim kategoriler Markalar ve Indream kategorileri oldu:) 

Bulunduğum şehirde Golden Rose Velvet Matte' leri indirimli bulamayınca, Cosmetica' da indirimli olduğunu görünce hemen alışverişimi yaptım. 30 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti ödemiyorsunuz. Ayrıca kapıda ödeme seçeneği de bulunmakta.




Geçtiğimiz hafta salı akşamı vermiş olduğum sipariş perşembe sabahı elime ulaştı. Hadi gelin kargonun detaylarına hep birlikte bakalım:



Kargo paketi Cosmetica' nın kendi kutusu ile geliyor. Kutunun içinden bol miktarda tester, broşürler ve siparişleriniz çıkıyor:) Özenli paketlemeyi çok sevdim diyebilirim. 




Golden Rose Velvet Matte' ler hala sitede 8.90 TL, ben 02 ve 10 numaralarını satın aldım ikisini de bayılarak kullanıyorum, yakında yazıları geliyor. Buraya ve buraya tıklayıp satın alabilirsiniz.

Johnsons Baby Baby Oil yine indirimde 9.90 TL' ydi (buraya tıklayıp satın alabilirsiniz)

Siparişimi 30 TL' ye tamamlamak için de bir adet Flormar 227 numaralı ojeyi seçtim:) 



İşte benim ilk Cosmetica Online Alışveriş deneyimim bu şekilde. Ben sevdim, sizlere de tavsiye ederim:) 

Bir sonraki postta görüşmek üzere...










14 yorum:

  1. online alışverişi seviyorum ben de bugün mamacim.com dan yaptım bir alışveriş bakalım çabuk gelir inşallah..:-)) güle güle kulla aldıklarını..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de çok hoşuma gitti online alışveriş bakalım devam edebilirsem seri halinde yazmayı planlıyorum :) Mamacım' dan hiç yapmadım onu da bir inceleyeyim! Teşekkür ederim, daha iyileri senin olsun :)

      Sil
  2. ben de kozvi.comdan yaptim bugün :) şu cosmeticaya da bir sans vermek gerek sanırım. Güle güle kullanın cicilerinizi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk kez duydum bu siteyi :) Kesinlikle şans verebilirsin çok memnun kaldım! Teşekkür ederim, daha iyileri senin olsun :)

      Sil
  3. I was basically curious about if you ever considered replacing the layout of your website? It is very well written; I really like what you have got to say.
    Formula 41 Extreme But maybe you could include a a bit more in the way of written content so people might connect to it better. You have got a great deal of text for only having one or two images. Maybe you can space it out better?http://www.strongmenmuscle.com/formula-41-extreme/


    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan aldıklarını canım, online alışveriş yapmaya ben de bayılanlardanım ! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canıım teşekkür ederim ben de çok seviyorum:) Daha iyileri senin olsun:)

      Sil
  5. normalde kargo ücreti ne kadar biliyor musunuz

    YanıtlaSil
  6. normalde kargo ücreti ne kadar biliyor musunuz

    YanıtlaSil
  7. Bende siparislerimi verdim fakat hediye paketi seceneklerine tikladim fatura fiyatimda simdilik degisim olmadi bir sorun olur mj acaba?

    YanıtlaSil
  8. Bende siparislerimi verdim fakat hediye paketi seceneklerine tikladim fatura fiyatimda simdilik degisim olmadi bir sorun olur mj acaba?

    YanıtlaSil