29 Haziran 2015 Pazartesi

Avon Luxe Kapatıcı | Illuminating Concealar


Günaydın!

Bugün sizlere kalıcılığını ve kapatıcılığını çok sevdiğim Estee Lauder Double Wear kapatıcı ile yarışır dediğim kapatıcı olan Avon Luxe Iluminating Kapatıcı, dan bahsedeceğim.



Yapısı hafif pudralı, harika bir kapatıcılığa sahip. Sabitlemeye bile gerek duymayacaksınız. Bu yüzden uygulama sırasında hızlı olmanızda fayda var. Benim gibi kahve+mor halkalara sahipseniz corrector kullanmadan, kapatıcının örtücülüğünün yüksek olmasına bayılacaksınız.

Herşey iyi hoş güzel ama ben 2-3 saat sonra aynaya baktığımda bol miktarda parlayan göz altları görüyorum:) İçinde minik ışıltılar olan bu kapatıcı birkaç saat sonra belirgin şekilde parlamaya başladığı için üzülerek aydınlatıcı olarak kullanıyorum. Bence aydınlatıcı kullanmaya yeni başlayanlar ya da fazla ışıldamayı sevmeyenler için bu kapatıcı ile güzel bir başlangıç olabilir:)




Ben Estee Lauder BB concealar ını bunu aldığım gün denemiştim, Estee Lauder BB concealar ile neredeyse aynı diyebilirim, çünkü Estee Lauder BB concealar da minik ışıltılar içeriyor. 

Sizler de Avon Luxe Kapatıcı' yı Avon kataloğundan indirimlerde yakalarsanız 15TL civarında bir fiyata sahip olabilirsiniz. 

Bir sonraki postta görüşmek üzere...

9 yorum:

  1. luxe serisi oldukça pahalı diye biliyordum ben. Bloğuma bakınırken paylaşımını gördüm (aslında instagramda gördüm kabul ediyorum) :)
    paketlemesi çok güzel görünüyor, bayıldımmm ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım pahalı ama indirimsiz 35 lira civarı ancak %50 indirimlerde denk gelirse :) Kesinlikle paketlemeleri şahane!

      Sil
  2. merhaba canım blogunu yeni keşfediyorum severek takip edicem :) bende bloguma beklerim tatlım :) http://fundanndunyasi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. ikisini de denemedim ama parlıyorsa pek de gerek yokmuş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet İrem ablacım, ben de kardeşime verdim o biraz ışıltılı görünüm seviyor diye :)

      Sil
  4. Hımm merak ettim ürünleri:) bu arada göz altında parlama yapıyorsa birde pudra sürerek dene cnm ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım göz altında parlamadan kastım ışıltılar :) Estee Lauder Double Wear Concealar' ı denemeni kesinlikle tavsiye ederim :)

      Sil
  5. Amazing post dear!
    www.bloglovin.com/blogs/printed-sea-3880191

    YanıtlaSil