1 Ocak 2016 Cuma

Secret Age Luxury Diamond Anti-Wrinkle Cream

Son günlerde annem ile birlikte dibini görmeye yakın olduğum bir yüz kremi konuk oluyor bugün bloguma: 
Secret Age Luxury Diamond Anti-Wrinkle Cream


Ürünün genel özelliklerine bakacak olursak: Paraben içermez, dermatolojik olarak test edilmiştir. Kadın ve erkeklerin kullanımına uygundur ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. İsminden de anlaşıldığı gibi kırışıklık karşıtı bir krem.


Ben daha 2 haftadır düzenli bir şekilde sabah akşam kullanıyorum, fakat annem yaklaşık bir aydır kullanıyor. İkimiz de cildimize uyguladıktan sonra hızlı emilip verdiği nemi sevdik. Özellikle benim gibi karma bir cilde sahip iseniz, T bölgesi çabuk sivilcelenen yapıda bir cildiniz var ise seveceğiniz bir ürün. Zira kullandığım süre zarfında cildimde herhangi bir sivilcelenme sıkıntısı ile karşılaşmadım. Vermiş olduğu nem kışın fazlaca kuruyan yanaklarımın nem ihtiyacını karşıladı. Var olan mimik çizgilerimde herhangi bir değişim gözlemezken, burun üzerinde bulunan siyah noktalarımın olduğu gözeneklerde çok az bir düzeyde de olsa küçülme farkettim. 

Makyaj altına ve akşam temizlenmiş cildimi nemlendirmede rahatlıkla kullanabiliyorum. Özellikle makyaj altına uyguladığımda cildim daha canlı duruyor. Hızlı emilip, gerekli nemi sağlaması da beni oldukça memnun etti. 

Kısacası Secret Age Luxury Diamond Anti-Wrinkle Cream, normal, karma ve yağlı ciltlerin sevebileceği bir kremken, kuru ve nemsiz ciltleri pek de tatmin etmeyecektir. Fiyatı secretage.com' da 69 TL.  0212 318 07 00 numarayı arayarak marka ve diğer ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Ay tam hevesle okurken "kuru ve nemsiz cilt" yorumunu görünce pöf dedim :)) Neyse, önümüzdeki kremlere bakalım biz de :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ankara' nın kuru soğuklarında iyi gelmez bence de :) Bize krem mi yok ☺️

      Sil