28 Ocak 2016 Perşembe

Topicrem Yatıştırıcı Losyon || Sooting Fluid

Yaz sonu ve sonbahar aylarında severek kullandığım Vichy Aqua Thermal yüz kremim bitince, en son annemin Secret Age su bazlı yüz kremine dadanmıştım. Onun da dibini gördükten sonra, yaz aylarının sonunda firma tarafından gönderilen karmadan yağlıya dönük ciltler için geliştirilmiş Topicrem Yatıştırıcı Losyonu kullanmaya başladım.



Yaklaşık üç haftadır sabahları makyaj altına kullandığım bu losyon hakkındaki yorumlarıma hadi gelin birlikte bakalım:

  • Cilt tipim; özellikle bu mevsimde yanaklarım inanılmaz kuruyken, T bölgem çabuk yağlanıyor ve sivilceye meğilli. Bu yüzden hem yeteri miktarda nemlendiren, hem de bu işi yaparken sivilce yapmayan yüz kremleri tercihim oluyor.
  • Yüksek hassasiyeye sahip karmadan yağlıya eğilimli ciltler için tüm ailenin kullanımına uygun olan bu losyon içeriğindeki allantoin sayesinde kızarıklık ve yangı hissini yatıştırmayı; gliserin ile de nemlendirmeyi vaat ediyor. Parfüm, paraben ve renklendirici de içermiyor.
  • Sabah uyandığımda tonikleme aşamasından sonra, cildime uyguladığım Topicrem Yatıştırıcı Losyon çabucak emiliyor, cildime verdiği nem de istediğim boyutta. Özellikle yaşadığım şehirde çevreye yağan kar soğuğu diye bir gerçek olduğu için çabucak kuruyup kızaran yanaklarıma verdiği neme ve yatıştırma etkisine bayıldım.
  • Kullandığım süre boyunca cildimde dönemsel sivilcelerim haricinde ekstra bir sivilcelenme meydana da gelmedi. 
  • Kokusu, yaz aylarının sonunda kapağını açtığımda ağır gelmişti, havalar soğuyunca kullanırım demiştim. Son kullanma tarihi de dolmadan başlayayım dedim, nedense kokusu bu sefer rahatsız etmedi, zaten uygulamadan sonra da koku namına bir şey kalmıyor.

Kısacası, Topicrem Yatıştırıcı Losyon dermokozmetik bir marka olması sebebi ile de kullanmayı sevdiğim bir losyon oldu. Elimdeki yüz kremleri tükenince bu losyona tekrar geri dönebilirim. Online dermokozmetik sitelerinde zaman zaman indirimler oluyor, indirimsiz 50-60 TL civarında. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder