6 Kasım 2015 Cuma

Eylül-Ekim 2015 Favoriler

Geçtiğimiz iki ayda elimin en sık gittiği renkli kozmetik ürünlerini bir yazıda toplamak istedim. İlk kez böyle favoriler yazısı yazıyorum, umarım hoşunuza gider zira ben böyle yazıları okumaktan, bu tür videoları izlemekten büyük zevk duyuyorum. 



Hadi o  zaman başlayalım:) 

High-End Touch Fondöten+BB Krem: Orta örtücülükte, hafif parlak bitişli cildi sağlıklı gösteren bir ten ürünü. Yüzümü solgun hissettiğim günlerde elim bu ürüne gidiyor. Hem de yazdan kalma sivilce lekelerini  güzel örtüyor. Yazısını şurada yazmıştım.

Note Cosmetics Full Covarege Concealer: Eylül ayında Note markasının bir kampanyasından 12.50 TL gibi bir fiyata edinmiştim, benim gibi koyu göz halkalarına sahipseniz seveceğiniz bir ürün, örtücülüğü çok başarılı. Günlük kullanımda pudra ile sabitleme gereği bile duymuyorum. Yazısı burada.


Note Cosmetics Pink In Summer Allık: Eylül-Ekim ayı boyunca sadece eyeliner da çeksem, bordo/gül kurusu tonlarda göz makyajı da yapsam elimin en çok gittiği allık oldu. İçinde pembelik bulunan tatlı bir şeftali rengi. Yazısı şurada


Maybelline The One by One Maskara: Şu an açıkta üç ayrı maskaram var, bu maskara ilk açtıklarımdan olduğu için gözümün önüne koydum, bu bitmeden yeni bir maskara daha açmayacağım:) Verdiği hacmi ve siyahlığını seviyorum, günlük kullanım için ideal ah bir de gün sonunda göz altlarına nokta nokta dökülmese. Yazısı burada

Rimmel London Brow This Way Kaş Maskarası: Kaşlarım fazla seyrek olmadığı için günlük olarak bu tür kaş maskaralarını kullanmayı seviyorum, rengi de kaşlarım ve saçlarımla çok uyumlu. Yazısı şurada.

Avon Supershock Jel Eyeliner: Havalar artık soğuduğu için böyle jel yapılı kalemlerle kuyruklu eyelinerlar yapmayı özlediğimi farkettim, doya doya eyeliner çekiyorum:) Yazısı burada.

Essence Waterproof Eyeliner: Bu eyelinerı bitirmek için çabalıyorum, nedenini şurada yazmıştım. Avon' un göz kalemini uyguladıktan sonra keskin durması için bu eyelinerı kullanıyorum.


Flormar Pink Deserts Far Paleti: Fotoğrafta gördüğünüz son üç rengi değişik kombinasyonlarda göz kapağımda kullanıyorum. Günlük kullanım için far bazı ile de kullanınca bence ideal. Sondaki bordo farı kirpik diplerime eyeliner olarak da kullanıyorum. Yazısı yakında blogta olucak. 

Golden Rose Velvet Matte 02 numara Ruj: Bu tonlarda rujlara bayılıyor, kendime en yakıştırdığım renklerden. Yazısı burada.

Farmasi 204 numara Dudak Kalemi: Yazıyı yazarken farkettim ki, Golden Rose Velvet Matte 02 numara ile bire bir aynı renk:) Çok seviyorum bu tonları çok^^ Yazısı şurada

Benim son iki ayda elimin en çok gittiği ürünler bu şekildeydi :) 

8 yorum:

  1. Ne kadar güzel olmuş bu yazı, ben favorileri ayırmaya başlayınca içinden çıkamıyorum :))) eline sağlık! Note kapatıcıyı ben de seviyorum. Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ablacım sen bunları duymak ne güzel :) Ben de bir anda seçiverdim :) Note kapatıcıyı almama sebeplerden biri de sensin. Çok öpüyorum:)

      Sil
  2. flormarın o pembeli paleti hiç dikkatimi çekmemişti burada bir güzel göründü gözüme bakacağım hemen ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de Ramazan bayramı indiriminde Cosmetica' dan 11 TL gibi bir fiyata almıştım, özellikle son üç renge bayılacaksın :)

      Sil
  3. Note kozmetiğin hiç bir ürürnünü kullanmadım ama bu göz altı kapatıcısını alıcam sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Note markası ile ben de geç tanıştım, keşke daha önce tanısaymışım dedirtti :) Kapatıcı gerçekten güzel, umarım sen de memnun kalırsın :)

      Sil
  4. Golden Rose Velvet Matte rujlar ve Avon Jel Eyeliner benim de favorilerim arasında. Note kapatıcı da stokta bekleyenler arasında, bakalım ne zaman kullanmak nasip olacak :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,

    Avon Supershock hakkinda her türlü yorum okudum. Ya cok begenenler yada fazlasiyla pompalanmis diyenler var. Bende kullanmistim ama diger benzeri ürünlerden basarili bulamadim, yine de tavsiye edebilirim sizin gibi...

    Instagram' dan tanisiyoruz ve buradan da seni takibe aldim.
    Bana da beklerim...

    Websitem: http://gamzenindunyasi74.blogspot.com.tr

    Google+: http://plus.google.com/+GamzeSGamzeninDunyasi
    Instagram: http://instagram.com/gamzenin_dunyasi74
    Facebook: http://facebook.com/UmutluEvKadini74/
    Twitter: http://twitter.com/Gamze74Dunyasi

    YanıtlaSil