17 Eylül 2015 Perşembe

Gratis Kurban Bayramı İndirimi 2015 || Neler Almalı?

Hazır Gratis bayram indirimi başlamışken ben de elimde severek kullandığım
 ürünleri yazayım istedim.



The Balm ürünleri ile başlayalım o zaman :)

 %40 indirim varken eğer hala allıklarına sahip değilseniz benim severek kullandığım Hot Mama ve Frat Boy allığa bir şans verebilirsiniz. 

Hot Mama allık içinde ışıltılar bulunan çok güzel bir şeftali tonunda, ben bu allığı kullandığımda aydınlatıcı kullanmaya ihtiyaç duymuyorum. Kalıcılık pigmentasyon bence verilen parayı hakediyor. 

Frat Boy allık ise içinde çok az şeftalilik bulunduran pembe mat bir allık. Özellikle buğday tenlilere yakıştırdığım nadir pembe allık diyebilirim. 

The Balm markasına ait olan bu allıklar %40 indirimle ortalama 22-25 TL civarına denk geliyor.

The Balm Put a Lid On It far bazı, uygun fiyatlı far bazlarının içinde bence en iyi iş çıkaran ürün. Hazır indirim varken kaçırmayın derim. Bunun da %40 indirimde fiyatı ortalama 20-22 TL' ye geliyor.

Gratis şampuan çeşitlerinde de indirimi es geçmemiş. Normal dönemlerde fiyatları biraz tuzlu olan John Frieda şampuanlarda da %30 indirim yapmış. Özellikle sarışın veya kumral iseniz, bu şampuanlara bir şans verin derim. Saçların rengini iyi şekilde ortaya çıkarıp, sarı ışıltıları belirgenleştiriyor ve yumuşacık yapıyor. Ortalama 18-19 TL' ye düşmüş olmalı fiyatı :)


Eklips fırça çeşitlerinde de %30 + %10 gratis kart indirimi var. Severek kullandığım fondöten fırçasını yine böyle bir indirimde 4 TL civarına almıştım. Kaç yıkadığımı hatırlamamakla birlikte hiç bir şekilde kıllarda dökülme ve sertleşme olmadı. Şimdi bulabilirsem pudra fırçasını alacağım. O da 8 TL' ye düşmüş.


Severek kullandığım Lapitak el, ayak ve tırnak bakım kremleri set halinde 14.95 TL' ye düşmüş. Ayrıntılı yazısını da daha önce yazmıştım. Sabah manikürlü, pedikürlü el ve ayaklarla uyanmak istiyorsanız bir şans verin derim bu sete :)


Maybelline' de de %30 indirim gözüküyor. Maybelline The One By One Maskara kirpiklerde dolgunluk ve siyahlık arayanlara günlük kullanımda çok güzel bir alternatif olabilir. Maybelline Rocket Volume ise tek tek ayırıp uzatan bir maskara. İhtiyaç hangi yönde ise ikisi de günlük kullanımda çok idealler. İndirimle birlikte 15-17 TL civarına düşmüş olmalılar. 

Umarım yazım faydalı olmuştur, sevgiler :)



5 yorum:

  1. güle güle kullan hepsini :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler ablacım :) Daha gidip Migros' a bakmadım asıl cilt bakım ürünlerinde en iyi indirim orda :)

      Sil
  2. teşekkürler,faydalı bir paylaşım olmuş...

    YanıtlaSil
  3. Paylaşım için teşekkürler.Bu arada blogumda çekiliş yapıyorum, beklerim :)

    YanıtlaSil
  4. Gratis kart nedir merak ediyorsanız tıklayın: gratis kart nedir

    YanıtlaSil