1 Nisan 2017 Cumartesi

Eklips Metal Fırçalar

Makyajların olmazsa olmazları fırçalar! Hepimizin makyaj çantasında en azından bir allık fırçası vardır, bir de göz makyajlarına meraklıysanız far fırçası. Ne kadar geniş bir kavram 'far fırçası' işte bu noktada bir çok firmanın ürettiği çeşitli makyaj fırçaları devreye giriyor. Karıştırma fırçası, eyeliner fırçası, kaş şekillendirme fırçası gibi epey çeşit... Bugün bloguma Gratis mağazalarında satılan Eklips markasının aylar önce çıkardığı metal fırçalar konuk oluyor.

Eklips Metal Fırçalar

Her hafta sonu belirli ürün gruplarında indirim yapan Gratis' ten gelen bir mesajla gittim mağazaya. Bir türlü oturtamadığım yeni ev düzenimde makyaj fırçalarımı yıkamadığım için  son zamanlarda sürekli fırça almaya başlamıştım ta ki geçtiğimiz hafta sonuna kadar (çünkü hepsini yıkadım sonunda başardım :)

Eklips Metal Fırçalar

Pudra Fırçası: Fırçaların sap kısımları metal görünümlü fakat plastik. Fırça kısmındaki kıllar ise beklediğimden epey yoğun ve yumuşak yapıda. Pudra uygulamada oldukça başarılı. Geniş yüz hatlarına sahip iseniz allık fırçası olarak da kullanabilirsiniz. Fırçanın fiyatı indrimsiz 23.90 TL iken, Gratis bir hafta sonu indirimin dibine vurmuşken bwn bu fırçayı 7 TL gibi komik bir fiyata satın aldım.
Eklips Metal Fırçalar


Allık Fırçası: Pudra fırçasından bir tık daha az sıklıkta olan bu fırça ile allık uygulaması oldukça kolay. Fakat bir dezavantajı var, çok pigmentli allıkları yayma konusunda pek de başarılı olduğunu söyleyemem. Günlük hafif renk vermek için kullandığım allıklarda işimi görüyor diyebilirim.

Eklips Metal Fırçalar

Oval Gölgelendirme Fırçası: Satın alırken ambalajın dışından çok sert olur mı ki diyerek aldım, keşke bir iki tane da alsaydım dedim kullanınca. Yumuşacık sürümü ile tüm göz kapağıma azıcık bir darbe ile far uygulaması yapabiliyorum. Ben özellikle kahverengi göz kapaklarıma far bazı uyguladıktan sonra krem rengi bir far uygularken kullanıyorum bu fırçayı. Bence fiyatına göre epey kullanışlı bir fırça. Bunu da yine ikili şekilde aldığım için 3-4 TL gibi komik bir fiyata aldım.

Eklips Metal Fırçalar

Eyeliner Fırçası: Son zamanlardaki yeni favori eyelinerım olan Maybelline Color Tattoo' lardan siyah rengi eyeliner olarak kullandığım için bu tür fırçalar çok kullanışlı oluyor. Yine bu fırça da 4 TL' ye geldi diye hatırlıyorun.

Sanırım fırçaları şimdiye kadar 3 kez yıkadım, fakat pudra fırçası 5-6 aydan beri elimde olduğu için çok daha fazla yıkadım. Tüy dökne, sapından sökülme ve kıllarda sertleşme gibi hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Eklips Metal görünümlü fırçalar fiyatına göre epey kullanışlılar. Sizler de benin gibi indirmin indirimini yakalarsanız ben ce bu forçalara şans vermelisiniz.
















































2 yorum:

  1. Allık fırçası var bende yalnızca; onunla ilgili yorumlarımız aynı :) Eyeliner fırçasını da indirimde alabilirim; böyle kesik uçlu fırça istiyorum ne zamandır :) Güle güle kullan hepsini, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Epey kullanışlı ablacım ben eyelinersız dışarı çıkmadığımdan bu fırçalar kurtarıcı oluyor bana :) Teşekkürler:*

      Sil