4 Nisan 2017 Salı

Bitenler 17 (Mart 2017)

Uzunca süre ara verilmiş olan bitenler yazı serisinden herkese merhaba! O kadar çok boş kutu birikti ki belediye gelse ancak temizler bunları :) Şaka bir yana şu an yazacaklarımın en az bir beş katı daha bir kutuda dolu yazılmayı bekliyor^^ Hadi gelin birlikte bakalım geçtiğimiz aylarda neler bitirdiğime...

Bitenler 17 (Mart 2017)

Dove Kırık Uçlara Karşı Etkili Şampuan: Ben bu şampuanı bir Migros indiriminden denk getirmiştim. Güzeldi saçlarımı keçe gibi yapmıyordu. En son Kasım ayı gibi bitirmiştim. Şimdilerde tarak ile birlikte kofre şeklinde satın aldım.

Bitenler 17 (Mart 2017)

Dove Besleyici Vücut Sütü: Geçtiğimiz yıl sevgili Elif' in çekilişinden kazanmıştım. Tam bir senede bitirdim, çok güzel bir kokusu var ve en önemlisi çok çabuk emiliyordu. Banyo sonrası vazgeçilmezimdi. Elimdeki nemlendiriciler bittikten sonra buna dönebilirim.

Isana Men Duş Jeli: Eşimin bitirdiği kaçıncı şise hatırlamıyorum, kokusu da çok ferah Rossmann' lardan sürekli aldığımız bir duş jeli, fiyatı da 4-5 TL civarı diye hatırlıyorum.

Avon Argan Yağlı Saç Maskesi: İnce telli çabuk yağlanan saçlarıma haftada bir kez yağ, maske, krem uyguladığım için bu maskeyi de haftada bir saç kremi gibi kullanıp bitirdim. Dediğim bu işlemleri pazar günleri yaptığım için o günlerde ince telli çabuk karışan saçlarımı bu maskeden sonra taramak epey kolaydı :) İndirim zamanı denk gelirse alabilirim tekrar.

Prozinc Summer Time Sprey: Son kullanma tarihi dolduğu için çöpe gidiyor, kullandığım süre zarfında epey sevmiştim. Ayrıntılı yazısı için ürünün ismine tıklamanız yeterli.

Avene Micellar Su: Sanırım makyaj temizleme suları içersinde en sevdiğim buydu. Elimdekileri tükettikten sonra bu ürüne dönebilirim.

Himalaya Neem Scrub: Her duşta severek kullandığım bir arındıcı scrub. Verdiği temizlik hissini, ideal partikül boyutunu çok sevmiştim. Elimdekiler bitince Ceviz Özlü olanını bulursam yine stoklamak istiyorum^^

Bitenler 17 (Mart 2017)

Garnier Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi: Severe kullandığım bir üründü, fakat son aylarda badem yağı ile göz makyajımı silmeyi kendime alışkanlık haline getirdim. Çok da memnunum^^

Rituel de Beaute Siyah Nokta Bandı: Biliyorum her bitenler yazımda bu kutuyu görmekten bıktınız :) Daha etkili olduğu söylenen Diadermin' i de deneyeceğim yakın zamanda^^


Johnson's Baby Bebek Mendili: Makyajımı temizlemede severek kullandığım bebek mendillerinden :)

Rimmel London Ultra Shine Top Coat: Aslında memnumdum fakat Gratis'lerde satılan NK marka hızlı oje kurutucuyu daha çok sevdiğimi farkettim^^

Colgate Plax Ağız Çalkalama Suyu: Yolculuklarda, seyahatlerde bu minik boy kurtarıcı oluyor.

Bitenler 17 (Mart 2017)

Isana Compressed Deospray: Özellikle kış aylarında severek kullandığım Isana markasına deodorantlar arasında en sevdiğim bu oldu. Küçük boyu ile çantaya atıp çıkmalık^^

Pearl Whie Diş Macunu: Tam emin değilim ama kaldığım bir otelden kalma bir macun olmalı, bu minik boy seyahatlerde epey işimi gördü.

Bitenler kutumdan bu ay için seçtiklerim bu ürünlerdi, sizler neler bitirdiniz?








8 yorum:

  1. Oje kurutucu olarak Flormar'ın Up to 7 Days olan siyah şişelisini şiddetle öneririm! Makyaj Saati indirimlerine denk gelirsen de, Poshé kurutucuyu... Poshé'den daha iyisini kullanmadım (Seche Vite dahil); ama Flormar da çok yakın sonuç veriyor. Yenilerini güle güle kullan, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimdeki NK hızlı oje kurutucu bitsin ona bir bakayım ablacım. Florma' dan almak daha cazip geldi :)

      Sil
  2. baya ürün bitmiş tebrikler.. Avene misel su benim de favorim gerçekten diğerleri ile karşılaştırınca pamuk gibi kalıyor yanlarında..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avene kesinlikle benim de bir numara misel suyum :)

      Sil
  3. tebrikler , yenilerine sağlık....

    YanıtlaSil
  4. Eline sağlık canım baya bir ürün bitirmişsin bu burun bantlarından bir ben denemedim sanırım

    YanıtlaSil