21 Mart 2017 Salı

Nyx Dewy Finish Setting Spray

Düğün makyajımda olası kalıp makyaj görüntüsüne maruz kalmamak için satın almayı düşünürken, sevgili blogger arkadaşım Müjdem' in bana hediyesi olan Nyx Dewy Finish Setting Spray bloguma konuk oluyor.

Nyx Dewy Finish Setting Spray

Nyx Dewy Finish Setting Spray, yarısından çok daha az kaldığı için hakkıyla yorumlanabilecek kıvama geldiğini düşünüyorum^^  Uzun süre kalıcı, taze nemli ışıltı hedefliyen bu sprey, makyajın kalıcı olması vaadi ile karşımıza çıkıyor. 

Nyx Dewy Finish Setting Spray

Bakalım ben nasıl kullanıyor ve nasıl etkiler alıyorum:

- Makyajdan önce son zamanlarda epey kurumuş karma cildimi nemlendirmek amacı ile kullanıyorum. Bu durum hem kullandığım ten ürününün cildimle bütünleşmesini sağlıyor. Hem de hafif mat özelliğe sahip fondötenimin cildimi kurutmasını önlüyor.

- Makyaj sonrası, özellikle ten makyajında sadece pudra kullanmışsam Nyx Dewy Finish Setting Spray cildimin kuru görüntüsünü almada yardımcı oluyor. 

- Gün içinde cildimin gerildiğini hissettiğim zaman 3-4 fıs iyi geliyor, gerginliğini alıyor. 

- Ten ürününü cildime sünger ile uygulayacaksam Nyx Dewy Finish Setting Spray ile süngerimi ıslattıktan sonra tüm işlemleri gerçekleştiriyorum^^ 

- Nyx Dewy Finish Setting Spray' i satın aldığım zamanlar cildim daha çok sivilceye meyilli ve T bölgesi yağlıydı. Islak bitiş demesi sizi korkutmasın, cildi nemlendirirken yağlandırmıyor.

Nyx Dewy Finish Setting Spray


- Benim Nyx Dewy Finish Setting Spray^i asıl alma amacım düğün makyajındaki olası un kurabiyesi görüntüsüydü^^ Nikah makyajım ağır olmamasına rağmen düğün öncesi bu spreyi deneyimlemek istedim. Makyajı uzun süre sabitleme konusunda abartı bir performansı olmasa da makyajımı yerinden oynatmadan kurabiye görüntüsünü almayı başardı^^ Kalıcılık konusuna da katkısı olduğunu söyleyebilirim. Göz makyajında da ışıltılı farları kullanmadan önce fırçamı yine Nyx Dewy Finish Setting Spray ile ıslattık, sonuç gerçekten güzeldi. Şimdilerde kuruyan cildimi makyaja hazırlamada bir numarada kullandığım ürün diyebilirim :)

Nyx Dewy Finish Setting Spray nyxcosmetics.com.tr' de şimdilerde 29.95 TL' ye satılıyor. 


NYX markasına ait diğer yazılarım: 





5 yorum:

  1. ben kullanıp bitirdim bunu .. şimdi mat bitişliyi denemek istiyorum bu yaz için çok iyi gelmeyecek bana sanki..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazın benim gibi yağlanıyorsa cildin mat olanı daha mantıklı olabilir İrem ablacım^^

      Sil
  2. Kalıcılık dışındaki tüm etkilerine ben de katılıyorum; nemli bitiş, cildi rahatlatma ve kuru görünümü alma konusunda gayet başarılıydı :) Güle güle kullan canım, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalıcılık benim için de bir tık :) Zaten kullandığım malzemeler başarılıydı işinde onun fazla etkisi olduğunu söylemesem olurmuş :) Çok teşekkür ederim ablacım^^

      Sil
  3. Bunu bende cok severek kullaniyorum. Cok iyi bir urun gercekten..

    YanıtlaSil