13 Mayıs 2016 Cuma

Flormar Camouflage Palette Concealer

Bugün bloguma uzunca süredir elimden neredeyse hiç düşmeyen bir kapatıcı paleti konuk oluyor: Flormar Camouflage Palette Concealer


Blogumu uzunca süredir takip edenler bilir, genetik olarak göz çevrem kahvemsi mor halkalara sahip. Hal böyle olunca bu tür kapatıcı paletleri hemen ilgi alanıma giriyor^^ Tabi bu durumu sadece kapatmakla değil aynı zamanda tedavi edici yöntemlerle de bertaraf etmeye çalışıyorum. Az da olsa başarılı olduğumu düşünüyorum. Yorgun, uykusuz günlerde tedavi yöntemlerinden çok bu tür kamuflaj paletler kurtarıcım oluyor! 

Palete sahip olma hikayem ise biraz değişik oldu, bir ara Flormar güzel bir indirim yapmıştı 15 TL gibi bir fiyata satılıyordu. Umarım indirim bitmeden maaşım yatar da ben de alırım derken, sevgili patronum Esra Hanım kendisine almış ve fakat o kadar uzun dakikalar makyaja ayıramadığım için sana getirdim dedi^^ (o zaman da çok mutlu olmuştum şimdi de teşekkür edeyim tekrar:) O gün bugündür elimden hiç düşmüyor. 


Flormar Camouflage Palette Concealer, gibi renk düzenleyicileri kullanmadan önce kapatıcıyı direk uyguladığımda çoğu kapatıcı gün sonuna doğru göz altlarımda grimsi bir renge dönüşüyordu. Fakat bu paleti kullanmaya başladığımdan beri bu sorunu da çözdüğümü belirtmeliyim. 


Gelelim paletteki beş ayrı rengi nasıl kullandığıma^^

En baştaki beyaz hafif sedefli renk: Çoğu zaman aydınlatıcı olarak elmacık kemiklerime uyguluyorum. Arada gözlerimde aydınlık bir görüntü istediğimde göz kapaklarıma far bazı gibi uyguluyorum.

İkinci sarımsı somon rengini ise, fazla makyaj yapmadığım günlerde hafifçe göz altlarımı kapatmada epey başarılı. Fondöten ve BB krem öncesi cildimdeki sivilce lekelerini kapatmak için yine bu rengi uyguluyor daha sonra ten ürününü uyguluyorum. 

Üçüncü pembemsi renkle ise; mor bölgelere pıt pıt hareketlere uygulama yapıyorum, kesinlikle uygulamadan sonra süpürme hareketi uygulamıyorum. Sonrasında kapatıcımı uyguluyorum. Sonuç gün boyu aydınlık, grileşmeyen göz çevresi^^


Dördüncü yeşil renkle; yeni çıkmakta olan kırmızı/pembe sivilcelerimin üzerine uygulama yapıp üzerinden ten ürününü geçiyorum. Gerçekten de kırmızı/pembe görüntüyü nötrlüyor.

Beşinci mor rengi ise hiç kullanmadım :) Görevi sarımsı cansız soluk yerleri nötrlemek^^

Benim Flormar Camouflage Palette Concealer hakkındaki yorumlarım böyleydi. Siz nasıl kullanıyorsunuz memnun musunuz? 

Diğer Flormar Far Paleti Yazılarım:



5 yorum:

  1. Ben de böyle bir palet almayı düşünüyorum ama yapısından emin olamadım hiçbirinin... kuru göz altlarını daha kötü gösterir mi bilebilsem alacağım ama :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. turuncu ton içermediği için bu paleti almadım ama yeni paletlerde turuncu da var onları denerim sanırım..

    YanıtlaSil
  3. gerçekten çok şanslıymışsın ne güzel olmuş paleti sana vermesi :)) bende görmüştüm alıp almama konusun da çok kararsız kalmıştım sonrasın da bir sürü şey alınca vazgeçtim :))

    YanıtlaSil
  4. çok güzel ve işlevsel bir paletmiş. yapısıda kremsi malum başka markalarda bu tarz paletlerde sürekli pütürleşme sonuçları görüyorum.
    güzel günlerde kullanın, benimde alınıcaklar listemde artık

    YanıtlaSil
  5. Yapısı yoğunsa, çizgilerimi çok belli eder diye cesaret edemedim :/ bir de içeriği çok masum olmasa gerek :((

    YanıtlaSil