25 Mayıs 2016 Çarşamba

Farmasi Çay Ağacı Serisi: Yüz Kremi

Herkese merhaba! Bugün bloguma Farmasi markasına ait meşhur çay ağacı serisinin yüz kremi konuk oluyor. Yazıma çok net bir cümle ile başlamak istiyorum. Karma ve sivilceye meğilli cildime en iyi gelen gece bakım kremimi buldum! 


Evet, pek iddialı bir cümle oldu^^ Hem cildimi istediğim kıvamda nemlendirdi, hem de yeni sivilce oluşumlarının önüne geçip, var olan sivilcelerimin sönmesinde etkili oldu. Hal böyle olunca ben de böyle iddialı konuşmak zorunda kaldım :) 

Farmasi Çay Ağacı Özlü Yüz Kremi; sorunlu ve yağlı ciltler için geliştirilmiş. Formülündeki çay ağacı yağı sayesinde cilde anında nüfus ederek derinlemesine nemlendirmeyi vaat ediyor. Lekelerin giderilmesini, sivilce ve siyah nokta oluşumunu engellemeyi amaçlıyor. Temizlenmiş cilde günde iki defa kullanılması öneriliyor.


Farmasi Çay Ağacı Yüz Kremi, vaat ettiği gibi cildimi istediğim seviyede nemlendirirken yeni sivilce oluşumlarını da engelledi. Fakat siyah nokta oluşumlarını tam anlamıyla önlediğini söyleyemeyeceğim.

Kremin yapısı neredeyse jel formunda, ilginç bir şekilde parmaklarımda sulu bir forma geçiyor; cildimde kolayca emiliyor. Sabah uyandığımda cildimi pürüzsüz görmeme sebep olan krem.

Kısacası çok severek kullandığım bir krem. Cilt bakım ürünleri konusunda biraz daha temkinli oldum geçen yaz aylarından beri (epey sivilceli dönemler geçirdiğim için). Bu yüzden cildime iyi gelen bir ürün bulduktan sonra başka bir ürün denemeyi göze alamıyorum :) Eğer sizin de cildiniz benim gibi sivilceye meğilli ise çok seveceğiniz bir nemlendirici olacaktır.

Farmasi ürünlerine sahip olmak isterseniz, sevgili Fulya size memnuniyetle yardımcı olacaktır. Instagram hesabı: farmasikozmetik_turkiye :*

10 yorum:

  1. benimde merak ettiğim bir seri bu, çok güzel şeyler duydum ama benim cilt tipime uygun değil malesefff. :) ama size iyi gelmesine sevindim ...sevgiler....

    YanıtlaSil
  2. bunun yıkama jeli ve toniğini kullanmıştım çok iyi gelmişti cildime yeniden almam lazım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bioderma Sebium Temizleme jeli ile 7-8 aydır aramız pek iyi,yoksa benim de aklımda aslında onlar da^^

      Sil
  3. İşine yarayan bir krem bulmak ne harika değil mi? Güle güle kullan o zaman!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kesinlikle ablacım^^ Çok teşekkür ederim:*

      Sil
  4. siyah noktalara etki etmiş olsaydı ben de bir şans verecektim, merak ettiğim bir üründü, teşekkürler =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O siyah noktalara çözüm bulana Nobel ödülü verilmeli bence^^

      Sil
  5. Başlığa bakmadan body shop diye okudum hep, bakmak lazım buna. aklımda bulunsun

    YanıtlaSil