14 Mayıs 2016 Cumartesi

Alışveriş Listesi 2 (Nisan 2016 Kozmetik Alışverişlerim)

Gereksiz kozmetik alışverişlerim neredeyse son bulmuşken yine kendimi tutamayıp bir kaç parça ürün satın almış olabilirim^^ Hadi gelin birlikte bakalım hangisi gerekli/gereksiz olmuş :)



Rival de Loop markalı göz kremi nisan ayı boyunca Rossmann' larda 9.99 TL' ydi. Benim de göz kremim bittiği için buna şans vermek istedim. Aramız neredeyse bir ay oldu çok iyi bu kadar uygun fiyata bu ürün cidden güzelmiş. Yazısı yakında burada olucak.




Watsons Kişisel Bakım ve Güzellik ödülü alan Pure Beauty BB Krem nisan ayı boyunca 18 TL olunca ve elimde bana şu sıralar koyu gelen Farmasi BB' den başka BB krem kalmayınca almak istedim. İyi ki de almışım. Yakında yazısı burada olucak.

Gratis' lerde satılan Wet N Wild marka Comfort Zone paleti yine 15 TL gibi bir fiyata düşmüşken, kardeşim bu tonları içeren bir palet de isteyince hemen alıverdim. O şehir dışından gelip alana kadar biraz deneyimledim de tabii^^



Elimdeki şampuanlar bitince, John Frieda' nın şampuanları da sık duş almaya başladığımdan bütçemi fazlaca aştığından, biraz daha makul fiyatlı şampuan denemek istedim. Migros' ta kofre şeklinde satılan bu Pantene seti satın aldım. 12.25 TL' ydi. İki ürünü de severek kullanıyorum. Yakında onları da ayrıntılı inceleyeceğim.




Son olarak da hediye ve kendi satın aldığım ojeleri paylaşayım :) Golden Rose 92 numara kardeşimin hediyesi, Golden Rose 76' yı kendim satın aldım, İzmir' de Yücel Parfümeri' de ojeler çok ucuz Golden Rose ojeler 2.50 TL. Flormar 320 numara annemin hediyesi^^ Flormar 453 ve 484 sevgili gizemceblog' un hediyesi.

Geçtiğimiz ay kozmetik namına olan alışverişlerim bu şekilde oldu. Sanırım bu alışverişlerimi en çok engelleyen etmen, çeyiz alışverişlerim oluyor^^

8 yorum:

  1. Rival de loop göz kremini çok severek kullanıyorum, kırmızı ambalajlı olan çok daha iyi nemlendiriyor. Keyifle kullanın :)

    YanıtlaSil
  2. hepimiz aynı şeyi yapıyoruz, gereksiz bişey de yokmuş güzel günlerde kullan^^

    YanıtlaSil
  3. İyi günlerde kullanın :) BB krem yazınızı merakla bekliyorum :))

    YanıtlaSil
  4. İyi günlerde kullan canim bb cream ve wetnwild palet benim de favorim

    YanıtlaSil
  5. Ay o çağla yeşili Golden Rose oje kalp ben! Ben de H&M'den benzer bir renk aldım ama aynısı değil galiba, bunu bulamadım. Güle güle kullan hepsini, sevgiler!

    YanıtlaSil
  6. güle güle kullan hepsini .-)) GR ojelerden ben de epey bir alışveriş yaptım son zamanlarda..

    YanıtlaSil
  7. Çeyiz alışverişi daha zevkli di mi <3aldıjlarını güle güle kullan :*

    YanıtlaSil
  8. Merhaba bloğunuzu yeni keşfettim takibe aldım. Ben de bloğumda Amerika notları, yemek tarifleri, çocuğumla etkinlikler gibi birçok alanda yazıyorum. Blog yorum kardeşliği grubumuza da beklerim. Yeni yayın ve yorumlar da görüşmek dileğiyle bloğuma da beklerim. Sevgiler.

    YanıtlaSil