12 Mayıs 2016 Perşembe

Alışveriş (Esse #4)

Çeyiz alışverişi yazılarımı özlediniz mi^^ Ben yazmayı çok özledim de :) Mutfak alışverişlerim bitmek üzereyken son zamanlarda neler almışım hadi gelin birlikte bakalım.

Kupa hastalığım umarım bu kupalarla son bulur, tanesi 3.75 TL olunca bu sevimli kupalara hayır diyemedim^^ Yanındaki karton popcorn kutuları da benim gibi patlamış mısır sevenler için çok sevimli geldi. 10 tanesi 3 TL olması gerek. 


Önceki alışveriş yazılarımdan hatırlarsanız bu beyaz tabakların zeytinliğini ve şekerliğini almıştım. Pek bi sevdim. 3 ayrı boy beyaz tabağı toplamda 7.5 TL' ye aldım.


Kırmızı krem puantiyeli 6 kişilik yemek takımını Avon yine yıllar önce hediye göndermişti. Çelik tencerelerimin yanında eklediğim tüm tencereleri de kırmızı seçiyorum o yüzden^^ Günlük kullanım için kırmızı iştah da açar, tam bana göre^^


Çok uzun zamandır Esse' de beğendiğim doğal taştan bardak altlıkları indirimde tanesi 2.5 TL' ye gelince kaçırmadım. 4' lü set yaptım. Yanlarındaki Zwilling marka soyucu da 11 TL' ye geldi. 


Zwilling markasına ne kadar güvendiğime geçtiğimiz yazılardan aşinasınızdır. Bu bıçak blogu 160 TL' ye düşmüşken kaçırmak olmazdı. İçerisinde ihtiyaca uygun tüm bıçaklar, makas ve bileyicisi de mevcut. Sanırım ömür boyu bıçak almama gerek olmayacak.



Yine 3' lü yonca şeklindeki kaseler mutfakta çok işime yarayacak diye düşündüm ve bu seti toplamda 11.50 TL' ye aldım.


Sanırım bundan sonraki çeyiz yazım mutfak için son yazım olabilir. Geriye yatak odası  ve banyo kalıyor^^ Bunlara ek olarak tv ünitesini, hobi odamıza bir kaç parça eşya aldık online olarak o site ile ilgili bir yazı yazmamı ister misiniz? Sitenin adını beni instagramdan takip ediyorsanız biliyorsunuzdur, Evidea^^




7 yorum:

  1. Vallahi evlen, sana misafirliğe gelicem şu cicilerden yemek yemek için :)))) O kırmızı puantiyeli yemek takımı nasıl güzel bir şey öyle, baa-yıl-dııım!!! Ağız tadıyla kullan hepsini, çok öptüm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gel ablacım^^ İlgim de var biraz mutfağa bakalım beğenecek misin^^ Çok teşekkür ederim,ben de çok öpüyorum:*

      Sil
  2. güle güle kullan hepsi çok şirin kupaları çok sevdim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ablacım:) Ben de bayılarak aldım :)

      Sil
  3. O değil de gerçekten çok tatlı bir ev olacağa benziyor... her şey gönlünce olsun :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay öyle mi diyorsun, inşallah :) Çok öpüyorum:*

      Sil
  4. Ay hepsi çok ama çok güzel <3 züccaciye beni benden alıyor. İzmir'de mi yaşamaya karar verdiniz? Hobi odası falan diyorsun, evde mi baktınız yoksa

    YanıtlaSil