1 Nisan 2016 Cuma

Bitenler 11

Geçtiğimiz aylarda neler bitirmişim, bitenler kutumdan seçtiğim ürünler nelermiş, memnun kalmış mıyım, tekrar alır mıyım? Hadi gelin birlikte bakalım^^


Avalon Organics Biotin B-Complex Şampuan hakkındaki yorumlarım epey olumluydu. Yazısı şurada. Elimdeki ürünler bittikten sonra gerçek temizlik hissi için bu ve Tresan Biberiye Özlü Şampuan favorim.

HC (Hair Complex) Saç Bakım Yağı: Annem gördüğü tedaviden dolayı yaklaşık bir senedir saçsız kalma tehlikesi ile karşı karşıyaydı. Fakat bu saç bakım yağı ve içine eklediğim ekstra vitamin ve yağlarla bunu engelledik, o kadar dökülmeye rağmen yeni saçlar çıktı ve uzadı. Gerçekten etkili bir ürün. Elimizdeki diğer yağlar biter bitmez hemen alınacaklar listesinde ilk sırada. Yazısı buradaydı.

Batiste Original Kuru Şampuan: Benim bakım konusunda en büyük kurtarıcılarım kuru şampuanlar. İçlerinde en birinci ise Batiste tabi ki^^ Yazısı şurada.


Neutrogena Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyici: Severek bitirdiğim bir ürün oldu. Fakat kapağının kullanışsızlığından dolayı (ürünü çok bereketsiz hale getiriyor) ve güzel de bir alternatifini bulduğum için sanırım zorda kalmadıkça almam^^ Yazısı da şuradaydı.

Fresh'n Soft Makyaj Temizleme Mendili: Bendeki kuru ve hassas ciltler için olanı, kışın özellikle yanaklarım çok kuruduğu için bu mendiller epey iş gördü. Severek kullanıp bitirdim. Seyahatleri için yenisi almayı düşünüyorum.

Parmex Aseton: Özellikle koyu renk ojeler için çok kullanışlı bir aseton. Bence Benri' nin yeşil renkli şişesi pompalı asetonu da aynı işlevde. Uygun fiyatlı alternatif olarak onu da sevdim.


Neutrogena Hızlı Emilen Bakım Kremi: Banyo sonrası bayılarak kullandığım vücut nemlendiricim. Kokusu da harika. Şimdilerde başka iki çeşidini de Migros indiriminde stokladım^^

Annagaspi BB Krem: Hafif makyaj yapmak istediğim günlerde kullandım ve bitirdim. Cildi aydınlık ve canlı göstermesini sevdim. 

Essence Long Lasting Göz Kalemi: Bu kalemden kaçıncı kez bitirdim bilmiyorum. Ama benim günlük makyajımda en büyük kurtarıcılarım bu kalemler.

Maybelline Rocket Volume Express Maskara: Pek severek bitirdiğim söylenemez. Mor ve kırmızı olanı her zaman favorilerim. İndirimde denk gelirsem birinden birini stoklarım^^


Benim geçtiğimiz aylarda bitirdiğim ürünler bu şekildeydi. Sizler neler bitirdiniz? Ortak kullanıp bitirdiğimiz ürün var mı içlerinde? 


Diğer Bitenler Yazılarım:

11 yorum:

  1. Annagaspi BB'yi ben de bitirmek üzereyim, haftasonu hafif makyaj yapacağım zaman bu ve Jane Iredale pudra ile harika bir görünüm çıkıyor ortaya. Aslında bu amaçla yeniden alabilirdim; ama, Rimmel London insta Flawless bazı keşfettim :) HC Complex konusundaki yorumlarına da katılıyorum, kullandığım en etkili yağ kesinlikle! Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rimmel London baza bakacağım ben de bir ara senden gördüm^^ Ama elimdeki bir ten ürünü daha bitsin istiyorum, gerçi biri bitince Nars renkli nemlendirici de almayı düşünüyorum bir de Pure Beauty BB veya CC. Ne kadar çok şey almak istiyorum^^

      Sil
  2. bereketli bir ay olmuş darısı diğer aylara :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah ablacım, senin bitenler benimkini ikiye katlar ama :)

      Sil
  3. batiste en en sevdiğim en kutarıcı ürünlerden.işini çok ii yapıyor gerçekten:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, elimdeki Lee Stafford bitince alacağım ilk ürün yine Batiste^^

      Sil
  4. Great haul and some great stuff. Lovely blog here btw! Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    YanıtlaSil
  5. Bitenler yazısı çok hoşuma gidiyor.. Aklıma yazdığım ürünler oldu sabırsızlanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, ben de çok seviyorum bitenler yazıları okumayı :)

      Sil
  6. Avalon şampuanı ben de çok merak ediyorum :) Gelsin yeniler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla dene derim Sevi' cim, epey sevmiştim^^ İvit yenileri açtım bile:)

      Sil