12 Şubat 2016 Cuma

Splat White Plus Diş Macunu

Ağız ve diş bakımı konusunda bu yıl keşfettiğim marka olan Splat ürünlerinden White Plus Diş Macunu bugün blogumun konuğu.


Konu dişlerin beyazlığı olunca piyasada denemediğim beyazlatma vaat eden diş macunu kalmadı diyebilirim :) Tabi en memnun kaldığım Splat Extreme White Diş Macunu olurken, günlük kullanıma uygun olan bir diğer çeşidi White Plus' ı denemeye başladım. Yaklaşık iki aydır kullandığım bu çeşidi hakkındaki düşüncelerimi hadi gelin birlikte inceleyelim.


Splat White Plus Diş Macunu günlük kullanıma uygun, hassasiyet yaratmadan aynı anda dişlerin doğal beyazlığına kavuşmasını sağlayan bir diş macunu. Ben daha öncesinde dişlerimin doğal beyazlığına Extreme White çeşidi ile kavuşmuşken, bu beyazlığı White Plus ile koruduğumu düşünüyorum. Gün içerisinde kahve ve çay tüketimi fazla olan biriyseniz yine seveceğiniz bir macun olacaktır Splat White Plus Diş Macunu. 

Çoğu beyazlatmayı vaat eden diş macunu dişlerde aşınma ve hassasiyete neden olurken, Splat White Plus Diş Macunu aksine fazla soğuk veya sıcak temasına karşı hassas olan dişlerimde meydana gelen hassasiyeti azalttı. 

Kısacası dişleri dişleri beyazlatmak isterken bir yandan da hassasiyetten şikayet ediyorsanız Splat White Plus Diş Macunu tam size göre. Gratis indirimlerini de takip ederseniz çok da uygunn bir fiyata sahip olabilirsiniz. 

Sizin Splat markasına ait favori macununuz hangisi?


7 yorum:

  1. Biocalcium'u kullanıyorum. Bunu da alınacaklar listeme ekleyim. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biocalcium' u annem de çok beğenerek kullanıp bitirdi minnak boyunu :)

      Sil
  2. en favori macunum benim de white plus ve chili en sevdiklerim ama extreme white ı da denemek istiyorum en kısa zamanda..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ablacım biliyorum en çok da sen ve Zehra' nın sayesinde bunu denedim :) Cidden dediğiniz kadar da varmış^^ Extreme white da gerçekten çok etkili :)

      Sil
  3. Şu anda dream'i kullanıyorum. İlk fırsatta bunu da deneyecegim. Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dream' i denemedim daha önce merak ettim bak şimdi onu da^^

      Sil
  4. Merhaba hemen bakıyorum ben de :)

    YanıtlaSil