18 Şubat 2016 Perşembe

Sinoz Leke Kremi

Uzunca zaman önce kullanmaya başladığım ve artık etkilerini tam anlamıyla görebildiğimi düşündüğüm Sinoz Leke Kremi bugün bloguma konuk oluyor.


Yaklaşık bir buçuk aydır kullandığım Sinoz Leke Kremi' nin vaat ettiklerine bakacak olursak; ciltte oluşan koyu ten renginin düzenlenmesini, cildin aydınlık ve ışıltılı bir görünüme sahip olmasını destekler. Güneş ve yaşlılık nedeniyle oluşan cilt lekelerinin oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Cildi UV ışınlarına karşı korumayı destekler.

Kullanım talimatında günde iki kez kullanmayı öneriyor. Gün içinde uygulandığında bir müddet gün ışığına çıkılmaması öneriliyor. Ben  bu yüzden günde bir olmak üzere, gece bakım rutinime dahil ettim. 


Blogumu uzun zamandır takip edenler bilir, yaz mevsiminde sivilcelerle başım epey dertteydi. Özellikle yanak kısmındaki yerleşke ve sağ yanak ile boyun arası bölge sivilcelerden baya bir nasibini alıp yerini lekelere bırakmıştı. Bir de aylık malum dönemlerimizde çıkan sivilceler var, işte benim o tarz sivilcelerim genelde dudak üstünde kocaman çıkar :) Yüzümdeki sivilcelenme ve lekelenme potansiyelini epey ayrıntılı anlattıktan sonra, gelelim bu lekeler üzerindeki etkilerine Sinoz Leke Kremi' nin: 

Biraz önce de bahsettiğim gibi ben kremi günde bir kez gece rutinimde sadece lekeli bölgelerime uyguladım bir aydan fazla süredir. Hatta ilk haftanın sonunda kremin cildimde bıraktığı etkiyi beğenince ürünü tüm yüzüme uygulamaya başladım. İki haftanın sonunda yazdan beri peeling etkisi ile de biraz rengini açtığım sivilce lekelerim yavaş yavaş kaybolmaya başlamıştı. Dört haftanın sonunda da sivilce izlerinden eser yoktu. Aylık dudak üstü çıkan sivilcem geçtikten sonra kalan leke üzerindeki etki de yine kendini üç haftada gösterdi. Şimdilerde leke yok denecek kadar aza indi. 

Kısacası, benim gibi sivilce lekelerinden muzdarip iseniz seveceğiniz bir ürün olabilir. Sinoz ürünlerini  https://sinoz.com.tr/ ' den kolaylıkla inceleyebilirsiniz. 30 ml' lik boyda olan bu krem şu an indirimde 79 TL. 

4 yorum:

  1. işe yaraması harika ben de yeni başladım kullanmaya bakalım nasıl olacak..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım sen de memnun kalırsın ablacım, ben de çok sevindim etkisini görünce :) Ama kullanırken sabırlı olmakta fayda var^^

      Sil
  2. Aaa harikaymış ya!!! Benim leke sıkıntım olmadığı için, lekeleriyle ezelden beri başı dertte olan bir arkadaşıma ilettim ürünü. Umarım onun işine yarayacak. Öperim çok!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım beğenir arkadaşın ablacım^^ Ben de etkisine çok şaşırmakla birlikte çok beğendim, tabi kullanırken sabırlı olmasında fayda var :) Çok öpüyorum ben de:*

      Sil