11 Şubat 2016 Perşembe

Rimmel London Lasting Finish Fondöten

Hazır Watsons sevgililer günü indirimi başlamışken ve Rimmel London ürünlerinde hatrı sayılır bir oran da varken markaya ait olan Lasting Finish Fondöteni yazmasam olmazdı. Bu fondöteni öyle uzunca makyaj blogları okuyup, çok beğenilmiş diyerek gidip almadım. Aksine sevgili arkadaşım Müjdem, Rimmel London markasında %50 indirim olduğu bir dönemde standta hangisi kalmışsa şansına diyerek satın aldı bana :) Böyle spontan bir seçim sonucunun bu kadar memnun edeceği hiç aklımıza gelmezdi. Hadi gelin birlikte inceleyelim. 


Blogumu açtığım ilk günden beri günlük olarak fondöten kullanmayı pek sevmediğimi bir çok kez yazdım. Fakat özel günlerde bir de orta kapatıcılık istiyorsam bu fondöten uygun fiyatlı fondötenler arasında favorilerime girdi bile. Vaat ettiği 25 saat kalıcılık olayını test etmesem de, en azından 8-9 saat yüzümde hiç oynamadan kalması beni memnun etti. Kapatıcılık oranı uygulama miktarı ile doğru orantılı. Bu kadar kapatıcı özellikte olup, yüzde kalıp gibi durmaması sevdiğim bir diğer özellik oldu. 


Gün sonunda yüzümde herhangi bir renk değişimi ya da bozulma yapmadı. Fondötenin bitişi ne parlak ne de mat tam bir kadifemsi bitiş diyebilirim. Eğer kuru bir cilde sahip iseniz, bol nemlendirici ile pul pul görüntü ile de karşılaşmayacaksınız. Zira kış mevsimi boyunca pul pul kuruyan yanaklarımdaki bu sıkıntıyı bol nemlendirme yöntemi ile çözdüm :) Karma ve yağlı ciltlerin de seveceği bir ürün, tabi gün içinde T bölgesi pudra ile sabitleme gerektirebilir. 

Kısacası uygun fiyatlı, orta kapatıcılıkta kadifemsi bir bitişe sahip fondöten arayışı içindeyseniz Rimmel London Lasting Finish Fondöten' e bir şans verebilirsiniz. Fiyatı indirimsiz 18-19 TL. 

8 yorum:

  1. Bu fondöteni bir arkadaşım çok severek kullanıyor. Açıkçası ben de gidip gelip bakıyorum ama kuru cildim nedeniyle almaktan kaçınıyorum. Zira Ankara'da altına ne kadar nemlendirici sürsen de bir süre sonra kuru hava yüzeydeki nemi de emiyor. Elimdeki drugstore 1-2 fondüyü bitirebilirsem şans vereceğim ürünler arasında bu da :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belkş bahar aylarında kullanabilirsin o zaman ablacım :) Çok öpüyorum😘

      Sil
  2. Rimmerl London'da %40-50 indirim varsa ben de wake me up ı alacağım bu sefer kesinlikle ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. %40 inidirm var bu sefer ablacım :) Çok fondöten kullanan biri olsam benim de aklımda wake me up vardı, ama sanırım pas geçeceğim bu sefer :)

      Sil
  3. Senin o billur tenine hiç gerek yok zaten. Sen şu esse indirimini, neler aldığını bir yazsana :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaaa Sevi' cim utandırma beni:) O senin gören gözlerinin güzelliği bence :) Yazdım bile Esse alışverişimi :)

      Sil
  4. Bu marka son yıllarda çok beğeniliyor. Elimde fondötenler var, bitince yada kullanan arkadaşlarımdan izlemeye alıcam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğim gibi karambole alınmış bir ürün fakat fazlası ile memnun etti :) Umarım sen de alırsan beğenirsin :)

      Sil