10 Şubat 2016 Çarşamba

Bitenler 9

Geçtiğimiz ayın bitenler yazısı ile karşınızdayım. Siz de benim gibi biten ürünler yazılarına meraklıysanız şimdiden keyifli okumalar :)


Tresan Biberiye Özlü Saç Bakım Şampuanı: Bayılarak kullanıp bitirdiğim, verdiği temizlik hissine hayran kaldığım nadir şampuanlardan. Şampuana karşı sevgi dolu yazım burada :)

Elidor Doğanın Enerjisi Angelica Özlü Şampuan: Arındırma işlemini Tresan ile yaptıktan sonra Elidor ile işlemime devam ediyordum, severek kullanıp bitirdiğim bir şampuan oldu bu da, yazısı şurada.

Prozinc Saç Bakım Maskesi: Özellikle annemin çok severek kullandığı saç bakım maskesi, haftada bir kez kullanıp bitirdik. Taranma kolaylığı, verdiği ışıltı ve kokusu muhteşem. Nedense Prozinc markasına ait kullandığım hiç bir ürün beni üzmedi. 

Apaks Makyaj Temizleme Pedleri: Severek kullandığım temizleme pedleri, blogumda en az kırk kez görmüşsünüzdür zaten :)


Bioderma Sebium Temizleme Jeli: Karma cildime en iyi gelen temizleme jeli. Dermokozmetik olmasından dolayı ayrı bir güven duyuyorum. Yazısı burada.

Babe Anti-Wrinkle Krem: Annemle çıktığımız bir seyahat esnasında bitirmiştik. Hızlı emilen ince yapılı bir yüz kremiydi.


Isana Deodorant: Alüminyum ve alkol içermeyen temiz içerikli severek kullandığımız bir deodorant.

Bioder Bio-Clean Temizleme Jeli: Yine bir seyahat esnasında bitirdiğimiz bir ürün oldu. İçerisindeki peeling tanecikleri özellikle burun üzerindeki pütürleri temizleme komusunda oldukça başarılı bir ürün.

Manikür Eldivenleri: Hızlı manikür işlemi için epey kullanışlı olan bu eldivenler, içerisindeki yağ özleri ile verdiği nem hissi de güzel. Ben gayet pratik buldum.


Siz geçtiğimiz aylarda neler bitirdiniz?Siz de benim gibi biten ürünlerin olduğu yazıları okumayı seviyorsanız,  blogumdaki Bitenler sekmesine tıklamanız yeterli.

4 yorum:

  1. isana deodorantları severek kullanıyorum .. prozinc saç maskesini de denemek isterim performans iyi darısı diğer aylara..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle bitirip attıkça yenileri açmak daha bir zevkli oluyor ablacım :) Evet Isana'larla biraz geç tanışmış olsak da bayılarak kullanıyoruz ailecek^^

      Sil
  2. Sevgi dolu yazını yesinler <3

    YanıtlaSil