25 Şubat 2016 Perşembe

Alışveriş (Madamcoco ve Esse)

Bir önceki çeyiz alışverişim hakkında olumlu tepkiler alınca ben de bu seriye devam etmeye karar verdim. Sanırım haftada bir bu tür yazılardan göreceksiniz :) Hadi gelin birlikte bakalım Madamcoco ve Esse' den indirimlerde neler almışım^^

Madamcoco geçtiğimiz haftalarda yine klasik %50+%50 indirimlerinden birini yaptığında anneme mesaj da gelince hemen gidip bakmış. Üç bölmeli düzenleyici (mutfakta musluk altı dolabında deterjanlarımı koymak için kullanmayı planlıyorum), fotoğrafta tam olarak çıkmayan bir süzgeç ve kaydırmaz kesim panosunu almış. Bir de yine fotoğrafta olmayan 6' lı elbise dolabı askısı almış. Hepsine 18 TL ödemiş.


Esse geçtiğimiz hafta sonu %50 indirim yapınca çoğu almak istediğim ürününü alma şansım oldu. Hatta geçen yazımda bahsettiğim Zwilling Çelik Tencere Setini de alabildim, onun ayrıntıları sanırım ileriki haftalarda blogumda olur^^ 



Esse' de satılan Constese serisine ait gözüme üç beş şey kestirmiştim. İndirim de olunca hemen alıverdim :) Mor çiçekli defteri mutfakta tarif defterim olarak yerini alacak. 4'lü kahvaltılık da yine Constese serisine ait 39 TL' ye geldi. Su şişesi de 7 TL' ye düşünce hemen ekledim sepetime. 


Patates kızartmasına çok düşkün biri olarak indirime giren kızartma tenceresini almasam olmazdı, hem içinde İdil Tatari usulü çıtır kızartma yapabileceğim süzgeçi de var:) Fiyatı 24.50 TL' ydi. Double S markasının çok iyi olduğunu duymuştum, keskin olduğunu düşündüğüm bu rendeyi de 20 TL civarına aldım.

Minik 18 cm emaye tencereyi de 14 TL' ye satın aldım, yemek ısıtıp saklamak için tasarlanmış; fakat ben soğuk yenilen zeytinyağlı yemekleri saklamak ve şirin sunum açısından aldım :) Bu mavi tencere annemin, kendime kırmızısını aldım ama o ambalajlı bozmak istemedim, mavisini fotoğrafladım. Mini boy saklama kaplarından 6 adet aldım, 3' lü paketi 7 TL' ye geliyordu. Özellikle dolapta değişik değişik kavanozlar kullanmaktansa hepsinin aynı olması daha düzenli geliyor. O yüzden bu saklama kaplarını aldım.

Odamın yarısı çeyizlerimle doldu, taştı! Haftada bir ortalama on ürünü paylaşacak gibi duruyorum. Sizce bu miktar yeterli mi? Yoksa çok mu uzun geliyor?

18 yorum:

  1. Yooo bencd hic uzun değil hemencecik bitti hatta ben çok keyifle okudum ellerinize saglik Allah huzurla Güle güle kullanmanizi nasip etsin inşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haftaya yazağım yazıyı daha büyük bir şevk ile yazacağım o zaman, çok teşekkürler :)

      Sil
  2. Yooo bencd hic uzun değil hemencecik bitti hatta ben çok keyifle okudum ellerinize saglik Allah huzurla Güle güle kullanmanizi nasip etsin inşallah

    YanıtlaSil
  3. Yine çok cici şeyler almışsın, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Daha iyileri senin olsun :)

      Sil
  4. Gule gule kullanin:) bende keyifle okuyanlardanim hatta kisa bile geldi ceyiz alisverisi oldukca keyifli bi durum cunku :) baka baka bitiremedim rende ne kadarmis die atladim bende karacadan aldim ayni fiyatlara da merakim ondan:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, daha iyileri senin olsun :) Karaca' dakini görmedim ben de :)

      Sil
  5. Harika şeyler almissin canım çok güzel mavi emaye tencereye bayıldım.Güle Güle kullansın anneciğim ve tabi sende aldıklarını güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekürler, daha iyileri senin olsun:) O da çok teşekkür ediyor :)

      Sil
  6. Harika şeyler almissin canım çok güzel mavi emaye tencereye bayıldım.Güle Güle kullansın anneciğim ve tabi sende aldıklarını güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  7. Allahım ne cici şeyler almışsın, güle güle kullan hepsini!!! Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ablacım çok teşekkürler, daha cicileri senin olsun :) Ben de çok öpüyorum :*

      Sil
  8. Güle güle kullan çok güzeller ♥

    YanıtlaSil
  9. çok şirin şeyler almışsın güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ablacım çok teşekkür ediyoruö, daha şirinleri senin olsun :)

      Sil
  10. Mini tencere çok şekermiş, hepsinide iyi günlerde kullanın :))
    Banada beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Daha iyileri senin olsun :)

      Sil