17 Şubat 2016 Çarşamba

Alışveriş (Esse Sevgililer Günü İndirimi)

Bugün blogumda yeni bir yazı dizisine başlıyorum. Çeyizim için yaptığım ufak tefek alışverişlerimi de burada paylaşıyor olacağım. Kozmetik blogunda bu tür bir dizi nasıl ilerler bilmiyorum, Instagram' da sorduğum zaman olumlu dönüşler olacağını düşündüğüm yanıtlar aldım. Umarım beğeneceğiniz bir yazı olur, keyifli okumalar :)


Geçtiğimiz hafta sevgililer günü dolayısı ile indirim haberleri de epey göz doldurur cinstendi. Ben de uzun zamandır takip ettiğim Esse mağazasından gözüme kestirdiklerimi kasada ekstra %30 indirim olayını da duyunca almaya karar verdim. Hadi gelin birlikte bakalım aldıklarıma :)


I Love My Kitchen yazılı doğal taş olan nihaleyi, nihale olarak kullanmaya kıyamayabilirim, zira uzun zamandır bu minnoşu çok beğeniyordum. En azından mutfağımda bir yere dayayıp dekor olarak da kullanabilirim diye düşünüyorum. İndirimle birlikte fiyatı 19 TL civarına geldi. Şimdi gözüm bu serinin bardak altlıklarında :)

Kupalar ise nişanlım Güray ile bana. Ben kış akşamları salep içmeyi çok seviyorum, bu kupaları salep için aldım diyebilirim :) Tanesi 3 TL gibi bir fiyata geldi. 

Zwilling markasına ait bıçaklardan et ve sebze doğramak için iki adet satın aldım. Markaya ait çelik
 ürünler ve bıçakları epey övülüyor. Biraz araştırma yaptım, şu an dünyada çelikte en iyiler içinde ilk sıralarda bu marka. O yüzden markaya güvenim sonsuz. Çelik tencere setimi de yine bu markadan almayı planlıyorum tabi artık diğer aya :) Bıçaklar da tanesi 15 TL civarına geldi, anneme de aldık gerçekten keskin bıçaklar.

Bambum nihale epey uygun bir fiyata geliyordu onu da attım sepete, 4-5 TL civarı. Esse' de satılan Lucca serisi çok hoşuma gidiyordu, gerçekten çok zarif tasarlanmış. Hafta sonu bambulu peynir tabağı sunumunda yanında reçel, zeytin vs koymak için bu minik Lucca kaseleri aldım. Aynı zamanda yemek sofrasında yoğurt sunumu için de ideal olduğunu düşünüyorum. Altılı set halinde 24 TL civarına geldi. Jus yumurta kıvam göstergesini de yine 6-7 TL gibi bir fiyata aldım. 

Bambum kalpli tepsi, iki kişilik kahve sunumlarında kullanışlı olacağını düşündüğüm bir ürün oldu, onun da fiyatı 13 TL civarıydı. Lucca serisine ait yaprak şekilli iki adet tabak da yine kahvaltıda domates salatalık sunumu için düşündüm. İkisi birlikte 14 TL' ye geldi. 


Bor&More yağlık, sofrada yağ sunumu için ve salatanın üzerine dökümde büyük şişelerden daha rahat kullanırım diye düşünerek onu da attım sepete. Fiyatı 23 TL civarına geldi. 

Okurken çok sıkılmayın diye, aldıklarımdan ortalama on adet ürün seçtim. Eğer beğendiyseniz ve böyle yazıları daha çok görmek istiyorsanız, yorum yazmanız yeterli :) 



8 yorum:

  1. Çeyiz hazırlıklarında koşan biri olarak benim çok hoşuma gitti bu yazı. Ah esse her yerde olsa keşke :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim gibi birilerini görünce daha da mutlu oluyorum :) Esse internetten alışveriş yapabilirsin, hatta dün akşam Instagram'da duyurdu bugün sabah 10' a kadar internetten alışverişlerde ekstra %20 indirim var :)

      Sil
  2. bambum biçaklardan almak istiyorum ben bakayım var mı güle güle kullan hepsini..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ablacım, ben de bambum bıçak aldım geri bıraktım pek keskin değiller, gerçi bileyleyicisi de vardı. Ben de bakayım bir ara en azından meyveler için kullanırım :)

      Sil
  3. Güzel bir alışveriş veriş olmuş...
    Bende çeyiz hazırlığındayım inan hiç bitmiyor :) Hiç bitmeyecek gibi gelmeye de başlamadı değil :)
    Bana da beklerim aldığım bir çok parçayı bende paylaşıyorum belki fikir olur :)

    http://mavikivi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa hemen bakıyorum, çok severim böyle cicili bicili yazılar okumayı :)

      Sil
  4. İyi günlerde kullan hepsini:) mutfak gereçleri almayı çok seviyorum, yazılarını sabırsızlıkla bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Sevi' cim daha iyileri senin olsun :) O zaman haftada bir böyle bir yazı yazmaya çalışayım madem^^

      Sil