13 Ocak 2016 Çarşamba

Yves Rocher Onarıcı Ayak Bakım Balsamı

Soğuk havanın etkisini fazlası ile hissettiğimiz şu günlerde, yoğun bakım yapan kremlere geçiş de kaçınılmaz oluyor. Hele ki benim gibi çabuk kuruyan hassas bir cilde sahip iseniz bu tür hava değişimlerinden daha çabuk etkileneceksinizdir. Ayak bakımında yazın hafif yapılı losyonlara elim gidiyorken, kışın bu durum tam tersi bir hal alıyor. Hal böyle olunca yoğun yapılı bolca nemlendiren kremler bakım ürünlerimin bulunduğu çekmecede en ön sıradaki yerlerini alıyorlar. 

Yves Rocher Onarıcı Ayak Bakım Balsamı da bunlardan bir tanesi. 
Hadi gelin birlikte inceleyelim.

Kullanım talimatında ürünün haftada bir ya da iki kez kullanımı öneriliyor. Ben de haftanın iki günü, genelde akşamları banyo yaptığım için daha iyi sonuç alabilmek adına bu iki günü banyo sonrasına getirmeye dikkat ettim. Biraz emildikten sonra /emilim biraz zaman alıyor) ayaklarıma %100 pamuklu bir çorap giyerek uygulama işlemini tamamladım. Sabahına yumuşacık sanki pedikür yapılmış tırnak etleri ile uyandım :) Tabi şunu da belirtmekte fayda var, topuklarımda herhangi bir sertlik veya ayaklarımda nasırlaşma söz konusu değil. Bu durumlara etkisi ne derece olur o konuda yorum yapamıyorum. 

Şu ana kadar kullandığım kremlerden çok çok yoğun kıvamlı bir ayak bakım kremi olan Yves Rocher Onarıcı Ayak Bakım Balsamı lavanta yağı ve karite yağı içeriyor. Özellikle lavanta kokusunun yatıştırıcı etkisinden dolayı gece yatmadan aldığım bu koku rahatça uykuya dalmamda da etkili. Fakat bu koku lavanta kokusunu sevmeyenlere fazlaca gelebilir, zira çok yoğun kokuyor :) 

Yves Rocher mağazalarında ortalama 20 TL civarına satılan bir ürün, indirim zamanlarında denk getirebilirseniz kış aylarında denemeye değer bir ürün diyebilirim.


2 yorum:

  1. ben de yine yoğun yapılı başka bir krem kullanıyorum kış için ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne garip aslında değil mi ablacım, yazın daha fazla göz önünde olan ayaklara kışın daha yoğun bakımlar uyguluyoruz :)

      Sil