20 Ocak 2016 Çarşamba

Yves Rocher Nutri-Repair Saç Bakım Makesi

Saç bakımına ne kadar düşkün olduğumdan artık söz etmeyeceğim :) Ayrıntılar için blogumun Saç Bakım sekmesini inceleyebilirsiniz. Blogumun bugunkü konuğu ise kokusuna bayıldığım, annemin ise her özelliğine aşık olduğu Yves Rocher Nutri-Repair Saç Bakım Maskesi.


Annemin hastalığı dolayısıyla gördüğü tedaviden kaynaklı saçları sanki boyadan yanmış görüntüsüne sahip ve sürekli dökülüyor (ilaçların yan etkileri sağ olsun). Tabi demin ki cümleyi -di' li geçmiş zaman olarak yazsam daha doğru olurdu, çünkü bu etkilerin üstesinden gelen türlü bakımlar yapıyoruz ve işe de yarıyorlar. Şu an sağlıklı saçlara sahip diyebilirim. Bu durumun üstesinden temelde iki bakım yöntemi ile geliyoruz aslında. İlki haftada bir uyguladığımız (benim saç atomu olarak tabir ettiğim) bol vitamin, yağ asidi ve mineral içeren bakım kürü (bu bazen HC Complex, Dax Supergro, Yves Rocher Nutri Repair Saç Bakım Yağı bazen de kendi hazırladığım karışımlardan oluşuyor)  ikincisi ise her banyoda uyguladığı Yves Rocher Nutri-Repair Saç Bakım Makesi.


Gelelim Yves Rocher Nutri-Repair Saç Bakım Makesi' nin muhteşem özelliklerine :) Bu maske jojoba, karite ve shea içeriyor. Paraben ve silikon içermeyen saç bakım maskesi olması sebebi ile de annem için özellikle tercih ettim. Kullanım şekli ise demin de söz ettiğim gibi, her duşta (haftada ortalama 3 kez) saç diplerinden uçlarına masaj yaparak uygulamak. Saçların yanmış görüntüsünün yerini, sağlıklı parlayan saçlar aldı. Daha kolay taranır hale geldi. 

Kumral ve sarı tonlarda saç rengine sahip olanlar beni anlayacaktır, arada da olsa bazen bu renkler donuk hale geliyor, işte o zaman bakımsız saçlara sahipmiş hissi geliyor :) İşte tam da bu görüntüden kurtaran bir saç bakım ürünü arıyorsanız Yves Rocher Nutri-Repair Saç Bakım Makesi size göre. Ben haftada bir saçlarımın boy kısımlarına uygulama yapıyorum, sağlıklı görüntüyü elde etmek için yeterli geliyor. Ayrıca çok çabuk yağlanan saçlarımın yağlanma süresini de kısaltmadı.

Kısacası banyoda saçlarınıza bakım yapmaktan hoşlanıyorsanız ve sizi sonuca çabucak ulaştırsın istiyorsanız Yves Rocher Nutri-Repair Saç Bakım Makesi' ne bir şans verin derim. Yves Rocher her ay o kadar güzel kampanyalar yapıyor ki, ben bu maskeyi indirimde 23 TL civarına alırken yanında da aynı serinin saç bakım yağı hediyesi oldu. 


8 yorum:

  1. En sevdiğim saç maskem olur kendileri:)
    Kullanmaya kıyamıyorum desem yeridir.Tek eksi yanı çabuk bitiyor olması:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok haklısın, o yüzden gıdım gıdım kullanıyorum arada da olsa :)

      Sil
  2. yıpranan saçlara iyi geliyorsa denemekte fayda var fiyatı da uygun zaten..

    YanıtlaSil
  3. bu serinin şampuanı ve saç kremi ile birlikte almıştım. Onlarda gayet başarılı ürünlerdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de elimdeki şampuan stokları bitince denemek isterim aslında, aklımda olsun :)

      Sil
  4. Anneciğine geçmiş olsun canım.

    YanıtlaSil