7 Ocak 2016 Perşembe

Splat Green Tea Diş Macunu

Bloguma bugün 2015 yılının bana kazandırdığı markalardan biri olan Splat Green Tea Diş Macunu konuk oluyor.


Splat markasına karşı olan bağımlılığıma blogumdaki diğer ağız bakımı ile ilgili yazılarımdan aşinasınızdır. Sevimli ambalajı ile ilgimi çeken Profesyonel serisinden yeşil çaylı versiyonunu da denemek istedim. Gratis' lerde markaya ait her ay bir seride güzel indirimler oluyor, o dönemlerin birinde hemen sepetime atıverdim.

Diş çürükleri ve diş eti problemlerini önlemeye yardımcı sloganı ile karşımıza çıkan bu macun içeriğinde inci özü, lavanta, yeşil çay özü, papatya özü ve adaçayı özü bulunduruyor. Triklosan, klorheksidin ve florür içermiyor.

Düzenli fırçalamada inci özleri ile dişleri güçlendirmeyi ve diş çürüklerinin oluşumunu önlemeyi vaat ediyor. İçerisindeki aktif bileşenler ile diş etlerinin derinlemesine temizleyerek, gün boyu temizlik ve ferahlık hissi sağlamada yardımcı. Ayrıca dişlerim doğal beyazlığına kavuşmasına ve parlaklık kazanmasına da yardımcı.


Yine iki haftalık bir düzenli kullanımım oldu, sonrasında annem kullanmaya başladı ben de White Plus olanı denemeye başladım. O da yakında blogumdaki yerini alacak. İki haftalık düzenli kullanım sonucu etkilerine hadi gelin birlikte bakalım. 

Öncelikle markaya ait kullandığım diğer macunların tadı naneliydi, bu macundaki bitki özlü tada alışmakta biraz zorluk çektiğimi belirtmek isterim. Fakat rahatsız edici türden değil, nedense ben diş macununda nane tadından vazgeçemiyorum. Onun dışında vermiş olduğu temizlik hissi gerçekten güzel. Benim gibi çikolata ve meyve çok tüketen biri iseniz diş çürüklerinden ne kadar korktuğumu anlayacağınızı tahmin ediyorum. Bunun yanında dişlerin temiz ve beyaz bir görüntüde olması benim için çok önemli.

Kullandığım süre zarfında, içerik ve vaat edilenleri göz önünde bulundurunca sürekli steroid kullanan annem için daha uygun bir macun olduğu kanısına vardım. Annem de yaklaşık bir aydır kullanıyor. Diş eti kanamaları çok sık olurken bu macun ile çok nadir kanama sıkıntısı çekiyor. Steroid kullanımına bağlı olarak hızlı gelişen çürük oluşumlarına karşı da bu macunla ile önlem aldığımızı düşünüyorum. 

Gratis indirimlerinde denk gelirseniz temiz içerikli olan Splat Green Tea Diş Macunu' na 13-14 TL gibi bir fiyata sahip olabilirsiniz. 


Diğer Splat Diş Macunu yazılarım:

Splat Blackwood Diş Macunu



4 yorum:

  1. artık sürekli splat kullanıyorum ben çok memnunum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de senin ve herseydenbirtutam Zehra' cım sayesinde tanıştım severek kullanır oldum :)

      Sil
  2. bunu ben de severek kullanıyorum, indirimde almıştım. bakalım bitince yorumlarımı yazacağım ben de :) sevgiler
    http://evriminblogu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil