14 Ocak 2016 Perşembe

Otacı Güllü Su

Elimde makyaj temizleme suyu namına dair hiç birşey kalmadığı şu günlerde açıkçası gidip yeni bir macera aramaya yanaşmadım. İndirimde denk getirebilirsem Bioderma veya Topicrem marka makyaj temizleme suyu alacağım. Fakat son iki aydır elimdeki ürünleri bitirme taraftarı olduğum için, Otacı' nın Güllü Su' yunu makyajımın kabasını almada kullanmaya başladım. 
Hadi gelim birlikte bakalım cildimdeki etkilerine.


Aslında bu seneye gelene kadar gül suyu ve güllü suları tonik amaçlı kullanıyordum, ki bu güllü su da ferahlatıcı tonik olarak geçmekte :) Fakat ben makyajımı hangi su ile silersem sileyim zaten arkasından bir yıkama jeli ile yıkadığım için makyaj kalıntısı kalacak korkusu yaşamıyorum. 

Otacı Güllü Su, sadece cilt makyajımı güzel bir şekilde arındırabiliyor, bir de göz altı kapatıcımı. Onun dışında maskara, göz kalemini temizleme konusunda pek de başarılı değil. Ben göz makyajını arındırma işlemi için de elimde olan badem yağı veya hindistan cevizi yağını kulllanıyorum, kalıntılardan arındırmak için yine güllü su ile geçiyorum. Cildime verdiği ferahlık hissi gerçekten güzel. Kokusu da benim gibi gül suyu kokusunu pek sevmeyenler için ideal, hafif bir gül kokusu var çünkü.


Ambalaj da pamuğa yeteri miktarda dökme aşaması için bence çok iyi tasarlanmış, zira bir kere Neutrogena Göz Makyaj Temizleyici' nin ambalajında dili yanmış biri olarak sevdim bunu. Hatta bir daha ki sefere göz makyaj temizleyicisini alıp bu ürünün kabına koyup kullanmayı planlıyorum :)

Kısacası Otacı Güllü Su amacının dışında kullansam da sevdiğim bir ürün oldu, Gratis' lerde 5-6 TL civarına satılıyor. Siz daha önce Otacı Güllü Su' yu denediniz mi? Eğer kullanan varsa deneyimlerini çok merak ediyorum^^


2 yorum:

  1. bunu ben yaz aylarında termal suyum bittiği zaman sprey şişesine doldurup buzdolabında soğutup ferahlatıcı olarak kullanıyorum. sevdiğim bi ürün. bu arada topicrem in miselini çok fazla önermem, ten makyajını idare eder çıakrsa da göz makyajını çok bulaştırıyor. bence biodermanın üzerine hala misel yok, ucuz alternatifi olarak da garnier in pembe olanı var. onun da yeşilinden uzak dur ha çok rezil bi ürün :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi fikirmiş sprey bir şişeye koymak :) Topicrem' i kullandım daha önce sevmiştim. Göz makyajı için başka temizleyiciler şart oluyor malesef :) Garnier' ı nedense bir türlü sevemedim ben :)

      Sil