2 Kasım 2015 Pazartesi

Yves Rocher Hydra Vegetal Tonik

Yeni bir haftadan herkese merhaba :) Bugün blogumun konuğu 
Yves Rocher Hydra Vegetal Tonik
Yves Rocher Hydra Vegetal Tonik
Yves Rocher' nin nemsiz ciltler için geliştirdiği Hydra Vegetal serisine ait toniğini sonbahar/kış mevsiminde resmen çorak toprağa dönen yanaklarım için almayı düşünüyordum. Aslında mağazaya giriş amacım doğum günüme özel tanımlanmış şampuanı almaktı sonra gelen bir mesajla 2 al 1 öde kampanyasını da görünce artık bu toniğe bir şans vermem gerektiğini söyleyerek satın aldım :) Toniği alınca yanında bir de Nutri Repair Saç Maskesi' ni ekledim onun da yazısı yakın zamanda gelecek.

Hydra Vegetal serisi demin de söylediğim gibi neme ihtiyacı olan, kuru, normal ve karma ciltlerin kullanabileceği bir seri. Aslında blogumu ve Instagram hesabımı sürekli takip edenler bilirler yazın ortasından beri sivilcelerle başım dertteydi. Bioderme Sebium Temizleme Jeli ve doktorumun tavsiyesi Clindoxyl Gel ile bu sorunumu çözdük. Mevsim geçişleri sonbahar/kış mevsimi, karmadan yağlıya dönük cildimi bir anda kurudan karmaya dönük hale getirdi. Ben de zaten cildin yağ dengesini sağlayan bir temizleme jeli kullanıyorum, neden kalıntıları nemlendirme özellikli bir tonikle arındırmayayım ki dedim :) Çok mu gerekliydi? Hayır, sadece merak :) 

Yves Rocher Hydra Vegetal Tonik

İlk dikkatimi çeken özelliği ise alkol içermesine rağmen cildimde gerginlik yaratmadan aksine nemlendirmesi oldu. Ben makyajımı sadece makyaj temizleme suları ile temizleyip bırakmıyorum. İlla ki bir temizleme jeli safhası oluyor. Bunun üzerine tonik kullanıyorum ki o da her zaman değil :) Ben akşamları temizleme jeli uyguladıktan sonra kullanıyorum. Sonrasında kullandığım sivilce kremini sabah bu tonikle siliyorum. İçerisinde akağaç ve hammamelis suyu bulunuyor fakat ben tatlı tatlı salatalık kokusu da alıyorum nedense :) 

Kısacası daha şişenin yarısına yeni yaklaşmış biri olarak memnun kaldığım bir ürün oldu. En azından şu mevsim geçişlerinde kuruyan yanaklarıma ekstra bir kuruluk katmadı ve vaat ettiği nem hissini sağladığını düşünüyorum :) Ben indirimde 22,40 TL' ye almıştım.




2 yorum:

  1. tonik cilt bakımında mutlaka kullandığım bir ürün Yves rocher tonikleri de severim genelde ben serum vegetal serisini kullanıyorum genelde ama..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ilk kez denedim ama hoşuma gitti, alkol olmasına rağmen verdiği nem hissini çok sevdim :)

      Sil