10 Kasım 2015 Salı

Vichy Aqualia Thermal Nemlendirici

Aşırı soğuk hava, nemsizlik cildin kurumasına sebep olur. Marka daha güzel ve sağlıklı bir cilt görünümü için cildi canlandıran bakım serisi olarak bizlere Vichy Aqualia' yı sunuyor. Serinin görevi yoğun nemlendirme sağlamak. Tüm cilt tiplerine ve yaşlara uygun şekilde tasarlanmış. 

Yazıma önce cilt tipimden bahsederek başlayayım. T bölgesi çabuk yağlanan, kışın ve sonbaharda çok kuruyan yanaklara sahibim. Yaz ortasından beri bölgesel olan sivilcelerime doktorumun da onayı ile Clindoxyl Jel kullanıyorum. Bu jel bir nevi kimyasal peeling görevi gördüğü için cildim özellikle banyo sonrası inanılmaz kuru ve kızarmış oluyor, neme hasret kalmış tabiri tam da cildime uygun oluyor. Cildimi çok iyi tanıdığımı düşünerek kendime bir sistem oluşturdum. Banyo sonrasında Vichy Aqualia Thermal Nemlendirici' yi kullanıyorum. Cildimin neme doyduğunu hissediyorum. Kolay emiliyor, yağlı yapış yapış his bırakmıyor. Üzerine makyaj uygulamam gerektiği zamanlarda da herhangi bir sıkıntı olmadı. BB krem/fondöteni kusmadı, aksine makyajın daha pürüzsüz durduğunu söyleyebilirim. 


Vichy Aqualia Thermal Nemlendirici ' yi kullanırken bir sistem oturttum demiştim :) Sivilceye meğilli cildimi Bioderma Sebium Jel ile arındırdıktan sonra, bir gece Clindoxyl jel uyguluyorum, bir gece Vichy Aqualia Thermal Nemlendirici' yi kullanıyorum. Cildim hem neme doyuyor, hem de sivilcelerimden kurtulmuş oluyorum:) 

Kokusu çok temiz, ferah, çiçeksi. Hatta Vichy Aqualia Thermal Nemlendirici elime ilk geldiğinde sadece kokusu için bile kullanabilirim demiştim. Kokusuna ek olarak cildimi yağlandırmadan nemlendirmesine de bayıldım. Şimdilerde bitmek üzere. Sırada deneyeceğim nemlendirici kremler var. Onlar bittikten sonra bu nemlendirici kreme dönebilirim.


8 yorum:

  1. yaz aylarında daha rahat kullanırım sanırım bunu bakacağım ..

    YanıtlaSil
  2. Dermomarket'ten yaptığım alışverişte hediye olarak gönderdiler ve gerçkten ben de çok beğendim. üstelik gece kremi niyetine de kullanılabilir bence. çok da güzel kokuyo.. ambalajını da çok beğendim bide :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana da Derrmokozmetik.com' dan yaptığım alışverişte hediye gönderilmişti :) Ben de gece kremi olarak da kullanıyorum :) Çok sevimli gerçekten kokusu da ambalajı da :)

      Sil
  3. Bende deneme fırsatı bulmuştum lokum gibi minik tatlı görüntüsü çok hoşuma gitmişti :)
    Sayfamdaki çekilişe bekliyorumm :) http://hulyaninsirlari.blogspot.com.tr/2015/11/farmasihediyem-cekilis.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok sevimli :) Canım çekiliş hediyelerinden bana da yakın zamanda gelicek, o yüzden kimsenin önüne geçip şansını kesmek istemem :)

      Sil