14 Nisan 2017 Cuma

Note Cosmetics BB Kapatıcı

Göz altı morlukları benim lise yıllarından beri muzdarip olduğum bir konu! Blogumu uzunca süredir takip edenler bilirler, genetik olarak göz çevrem kahverengi iken, yorgun olduğum zamanlarda bir de bunun üzerine morluk ekleniyor; sonuç olarak kapatılmaya muhtaç muhteşem mor-kahve göz çevresi^^


Note markasına ait mineral kapatıcı çok fazla övülürken, nedense BB kapatıcının daha nemlendirici özellikte olabileceğini düşünerek Note Cosmetics BB Kapatıcı' yı aldım. Hem örtücü hem de kuru çizgilere dolmuş bir görüntü oluşturmayan  bir kapatıcı beklentisi içine girdim ve en önemlisi de gelin makyajımda da bu kapatıcıyı kullandım. Sonuçtan memnun kaldım mı hadi gelin birlikte bakalım: 


- İyi nemlendirilmiş göz altlarında son derece kolay dağılıyor, özellikle günlük makyajlarda kullanmayı düşünüyorsanız incecik bir kat nemli bir sünger yardımı ile yeterli gelecektir.

- Note Cosmetics BB Kapatıcı' yı uygulamadan önce benim gibi bir turuncu corrector ile önce morlukları nötrlerseniz kapatıcının aydınlatıcı özelliğinden de epey fazla yararlanmış oluyorsunuz. 

- Kalıcılık, altına uyguladığınız corrector ve uygulama yönteminize göre değişkenlik gösterebilir. Ben altına hem corrector uygulayıp hem de tok bir makyaj fırçası ile uygulama yaparsam kalıcılık süresini arttırmış oluyorum. Nemli bir sünger yardımı ile uygularsam işte o zaman günü kurtaran cinsten oluyor. 


- Bendeki rengi 01 numaara olmasına rağmen corrector kullanmadığım günlerde de diğer kapatıcılardaki gibi gün sonunda grileşme meydana gelmiyor.

-  Mevsim geçişlerini hat safhada geçirdğimiz şu günlerde cildim öyle kuru ki ,son günlerde elim hiç bu kapatıcıya gitmiyor. Benim cildimden kaynaklı bol nemlendirme de işe yaramıyor: )

Genel olarak sevdiğim bir kapatıcı, fakat havalar ısındıkça benim elim daha ince yapılı kapatıcılara gidiyor, şimdilerde aklımda Maybelline Age Rewind almak var elimdekiler bitince^^

8 yorum:

  1. fena bir kapatıcı değil ama note ürünlerde şöyle bir şey keşfettim baştan çok sevdiğim şeyi sonradan hiç sevmemeye başlıyorum bunda da öyle oldu ve zor bitirdim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. irem ablacım inanır mısın bende de durum farksız, şimdilerde bitsin diye gözünün içine bakıyorum :)

      Sil
  2. kuruluk benimde başımın belası bu günlerde :(

    YanıtlaSil
  3. Güzel inceleme oldu benim için; göz altlarım çok kuru olduğundan sanırım anlaşabileceğim bir kapatıcı olmazmış. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de severek kullanıyorum bunu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ilk başlarda çok sevmiştim, şimdilerde bitsin diye gözünün içine bakıyorum :)

      Sil