29 Mart 2017 Çarşamba

Sleek Blush: Rose Gold (926)

Son günlerde severek kullandığım Sleek Rose Gold Blush bugün bloguma konuk oluyor^^ Bir kaç Gratis Sleek indirimini es geçtikten sonra geçtiğimiz kadınlar günü indiriminde bir allık da kendime aldım. Aslında bu aldığım allık ile 3. kez satın almış oluyorum Rose Gold' u! Daha önceki indirimde bir kardeşime bir de çekiliş için sizlere almıştım, Son indirimde de dayanamayıp bir tane de kendime aldım. Hazır The Balm Hot Mama Allık' ımın tam ortası delinmeye başlamışken aynı tonlarda başka bir markadan deneyimlemek istedim. Hadi gelin  özelliklerine birlikte bakalım^^

Sleek Blush: Rose Gold (926)


Makyaj bloglarında Nars Orgasm allığa muadil göstereni de var, The Balm Hot Mama allık ile aynı bulanı da. Nars Orgasm allığım olmadığı için ikisini karşılaştıramayacağım.

Sleek Blush: Rose Gold (926)

The Balm Hot Mama allık kullanıcısı olarak ikisi arasındaki tek benzerliğin içindeki altın ışıltılar olduğunu söyleyebilirim.

Sleek Blush: Rose Gold (926)

Sleek Rose Gold allığın rengi tam da ismindeki gibi içinde bolca şeftali tonları içeren gül kurusu bir allık. Bir fırça darbesi iki yanağımı renklerdirmede yetiyor artıyor bile. Pigmentasyonu gerçekten çok başarılı. Fakat nedense pigmentasyon ile kalıcılık orantısı beklentilerimi karşılamadı. Sabah uyguladığım allık öğleden sonraya belli belirsiz kalıyor, ten makyajı yaptığım günlerde bu durum 1-2 saat daha öteleniyor.

Sleek Blush: Rose Gold (926)

Günlük makyajlarınızda hafif ışıltılı bir görüntü tercih ediyorsanız, Gratis dönem dönem Sleek markasında %40 indirim yapıyor, o zamanlarda 18-19 TL ' ye satılıyor. Bence fiyatına göre çok çok başarılı bir ürün.



8 yorum:

  1. Tam istediğim tonlarda denemek isterim :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yoksa elinde bu tonlarda allık, günlük kullanım için bakmanı tavsiye ederim :)

      Sil
  2. Yaz için bu tonlar özellikle birazda bronzlaşınca ideal oluyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yaz aylarında özellikle şeftali tonları çok iyi gidiyor :)

      Sil
  3. Ben de bu allığa bakıp bakıp duruyorum ama son zamanlarda hediye gelen benzer tonlardaki allıklar nedeniyle herhalde buna sıra gelmeyecek :) Güle güle kullan canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Başak ablacım, benim de elimdeki allıkların %90'ı bu tonlar ama kendime hakim olamıyorum alırken :)

      Sil
  4. çok güzel bir renk zaten sleek allıklar başarılı bence seviyorum:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de günlük kullanım için özellikle çok idealler İrem ablacım :*

      Sil