12 Ocak 2017 Perşembe

Sleek Highlighting Palette I Solstice

Blog yazmaya başlayalı çok olmasa da, ben aydınlatıcılarla blog sayesinde tanıştım diyebilirim. Hangi Instagram hesabında görsem 'ne kadar abartı' der geçerdim, ta ki doğru bir biçimde aydınlatıcı kullanmayı öğrenene kadar^^ Gerçekten kullanım dozu çok önemli, doğru miktar yüzü sağlıklı gösterirken, doz aşımının sizi bol kristalli bir salon avizesine benzetmesi mümkün :) 

Sleek Highlighting Palette I Solstice
Sleek Highlighting Palette ise en sevdiğim hatta ilk aydınlatıcım olan The Balm Mary Lou Manizer' ın bir süredir pabucunu dama attırdığı doğrudur^^ Tamam itiraf ediyorum, ikisinin de yeri ayrı, şu an hangisini çok sevdiğime karar veremedim :)

Sleek Highlighting Palette I Solstice


Gratis' lerde  Sleek raflarını karıştırırken, bu aydınlatıcının farklı bir versiyonu ile de karşılaştım (kontür kitleri dışında). Sleek Highlighting Palette Solstice 3 toz 1 krem aydınlatıcıdan oluşurken, diğer gördüğüm versiyonu ise bunun tam tersi. Paleti ilk gördüğümde 'nasıl renkler bunlar mı doğal duracak' demiştim! Fakat kullandıkça fikrim olumlu yönde değişti.

Sleek Highlighting Palette I Solstice


Sleek Highlighting Palette' in kutusunda hangi rengin hangi bölgeye uygulanacağı belirtiliyor. Aydınlatıcı işine yeni başlayanlar için öğretici olduğunu düşünüyorum. Karton kutusunu açtıktan sonra çok şık altın renginde bir ambalaj karşılıyor bizleri^^ Ben bu şıklığa bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim. 

Sleek Highlighting Palette I Solstice

Paletin tek krem formdaki aydınlatıcısı olan Ecliptic rengi kaş altına sürüm için öneriliyor. Hatta göz pınarlarında hafif pembemsi şeftali tonlarını seviyorsanız o bölge için de ideal. Ben daha çok göz kapaklarına far şeklinde uygulamayı sevdim^^ Kalıcılık orta diyebilirim, kremsi yapıda olmasına rağmen.

Hemisphere rengi ise toz formdaki aydınlatıcılardan bir tanesi. Rengi, bildiğiniz lila. Lila rengi aydınlatıcı mı olur diyebilirsiniz, Sleek yapmış, olmuş! Elmacık kemiklerinin üst kısımlarında bol aydınlık istediğim günlerde severek kullandığım bir renk oldu. Hatta gelin makyajında Mary Lou Manizer ile bu rengi karıştırdık^^ Sonuç gereçkten muazzamdı. 

Üçüncü sırada yer alan Subsolar rengi ise, palette en aydınlatıcıya benzeyen bir renk gibi görünse de en az kullandığım renk diyebilirim. Nedense sarı alt tonlu olmasına rağmen fazla parlak geldi. Ben de özel günlerde göz pınarlarını aydınlatmada kullanıyorum.

Sleek Highlighting Palette I Solstice

Son sırada yer alan dudak üzerine kullanımı önerilen Equinox rengi ise bolca bronz tonlar içeren bir aydınlatıcı. Ben aylardır hiç bu amaçla kullanmadım^^ Elmacık kemiklerim üzerindeki duruşunu, aydınlık göz makyajlarında far olarak kullanımını çok ama çok sevdim! Yumuşacık yapısı olduğu için sürümü oldukça kolay. Palet içinde en kalıcı olan bence Equinox rengi. Ben en çok Real Tecniques' in setting brush fırçası ile uygulamayı sevdim. 

Sizler de Sleek Highlighting Palette I Solstice' a Gratis mağazalarından 50-55 TL gibi bir fiyata ulaşabilirsiniz. Tabi indirim zamanlarını beklerseniz çok çok daha uyguna gelecektir. İndirim demişken, sizler için Sleek Oh So Special göz farı paletini satın aldım. Önümüzdeki ay blogumdan bir çekiliş ile hediye edeceğim^^ 






5 yorum:

  1. bu paleti ve kardeşi cleopatras kiss'i deli gibi seviyorum ve kullanıyorum :-))çok güzeller bence.. sen de güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten çok güzel bir aydınlatıcı paleti bu, ambalajı da çok şık! Benim de en sevdiklerimden! Krem üstü tozlardan biriyle de yaldır yaldır parlamayı sevenler için dehşet sonuçlar çıkıyor ortaya. Güle güle kullan canım!

    YanıtlaSil
  3. ambalaj çok şık gerçekten.......
    sevgiler....
    blogdakicin.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Bir tek ben kaldim Sleek aydinlaticilardan kullanmayan sanirim :/
    Güle güle kullan

    YanıtlaSil
  5. ben bu aydınlatıcıya bayıldım... başta off almasamıydım çok dedim ama kullanınca çok değiştirdi beni:P

    YanıtlaSil