3 Ocak 2017 Salı

Nyx HD Studio Photogenic Finishing Powder

Blogumu uzunca süredir takip edenler bilir, pek de iyi bir pudra kullanıcısı sayılmam. Gelin makyajımın sabit kalması için HD pudra arayışına girdiğimde, sevgili Başak ablanın blogunda Nyx' in kompakt formdaki transparan pudrasını görmüştüm. Nyx' in online mağazasına baktığımda söz ettiği pudradan kalmamıştı ve benim de zamanım kalmadığı için bu toz formda olan pudrasını satın aldım, aslında ben satın almadım :) Sevgili eski blogger arkadaşım Müjdem' in hediyesi oldu^^

Nyx HD Studio Photogenic Finishing Powder


Biraz önce de bahsettiğim gibi sürekli bir pudra kullanıcısı olmadığım için gelin makyajında kullanmak üzere aldım bu pudrayı, fakat durum gelin makyajı ile sınırlı kalmadı, günlük ten makyajlarımın vazgeçilmezi oldu diyebilirim. Tek eksi yanı deliklerinin çok büyük olması sebebi ile çokça ürün kaybı yaşıyorum, dolayısı ile çabuk bitecek gibi duruyor.

Nyx HD Studio Photogenic Finishing Powder



Nyx HD Studio Photogenic Finishing Powder, silika içermiyor. Fondötenden önce veya tek başına kullanım alternatiflerini sunuyor. Renksiz olduğu için tüm cilt tiplerine uygun olduğunu belirtiyor. Cilde canlılık ve ışıltı vermeyi vaat ediyor.

Nyx HD Studio Photogenic Finishing Powder

Gelin makyajımda özellikle göz altlarım ve terleme ihtimaline karşı T bölgemi sabitlemek için kullandım. Verdiği canlılığa gerçekten bayıldım. Sabitlemede hiç bir kusur yokken, en ufak bir kuruluk da yaratmadı cildimde, pul pul da durmadı. Uygulamadan bir süre sonra rengi cildimle bütünleşti. Kutusundaki beyaz renkle uzaktan yakından ilgisi yok duruşunun^^ Hafif de içinde sedefli bir doku olduğunu düşünüyorum, işte de o da ışıltı vaadini karşılıyor.

Şimdilerde günlük makyajımda kapatıcıdan sonra hem sabitlemede hem de bir fırça yardımı ile yüzümün üstünden şöyle bir geçiyorum. Sonuç sağlıklı dinç görünen bir cilt^^ Tabi son günlerde hava sıcaklığı epey düşük olduğundan pudranın altına bol miktarda nemlendirici uygulamayı da ihmal etmiyorum.

Kısacası pudra tabularımı kıran bir ürün oldu Nyx HD Studio Photogenic Finishing Powder. Sizler de bu ürünü denemek isterseniz ürünün ismine tıklayarak online bir şekilde satın alabilirsiniz^^ Şu an ki fiyatı 31.95 TL. Gelin makyajımı merak edenler, Instagram üzerinden bakabilirsiniz :)





2 yorum:

  1. ben de nyx'in değişik bir pudrasını kullanıyorum. bu sabitleme pudralarında tercihim daha çok sıkıştırılmış olanlar oluyor..

    YanıtlaSil
  2. onlineda alcaktım ama kalmamıştı bi daha bakiim ben buna :)

    YanıtlaSil