14 Ocak 2017 Cumartesi

Biota 59 Elements:Göz Farı (Dazzling Smoked ve Dazzling Salmon)

Biota 59 Elements markasına ait mineral göz farları bugün blogumun konuğu oluyor. Bendeki renkler Dazzling Smoked ve Dazzling Salmon.


Biota 59 Elements:Göz Farı



Farların yapısı yumuşacık, tozutma sorunları yok. Bir far bazı katkısı ile tüm günü kurtaran cinsten. Dazzling Smoked rengini ne zaman kullansam kesinlikle hangi far olduğu soruluyor. İçindeki yansımalar alışılmış füme rengi farlardan daha farklı kılıyor. Acelem var ise, uğraşılmış da bir görüntü istiyorsam, önce siyah bir göz kalemini gelişi güzel uygulayarak bu far yardımı ile dağıtıyorum, sonra bolca maskara^^

Biota 59 Elements:Göz Farı

Dazzling Salmon ise günlük olarak göz pınarlarını aydınlattığım bir renk oldu. Göz farı olarak fazla pigmentli olmadığından, altına bolca göz farı bazı uygulayıp, göz makyajında aydınlatmak istediğim yerlere bu rengi kullanıyorum. Tek başına uyguladığım günlerde pek de kalıcı olduğunu söyleyemem, bu anlamda sanırım koyu renkler daha pigmentli gibi geldi.

Biota 59 Elements:Göz Farı

Kısacası Biota laboratuvarlarından çıkma bir kozmetik markası oldıuğu için ayrı bir sempatim var bu markaya. Hala en sevdiğim ürünü suya dayanıklı göz kalemi olan: Biota 59 Elements: Suya Dayanıklı Göz Kalemi 03 Bronze

Diğer Biota 59 Elements markasına ait yazılarım:




2 yorum:

  1. Ben bu farların kahve olan rengini pek merak etmiştim ama denemeden almak istemediğim için hevesim kursağımda kaldı :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Merhaba bloğunuzu takibe aldım, Artık https://tugbagunse.blogspot.com.tr adresindeyim , bekliyorum :)

    YanıtlaSil