11 Aralık 2016 Pazar

Black Friday Alışverişlerim

Uzunca bir aradan sonra herkese merhaba :) Blog üzerinden bir kaç aydır aktif olamasam da Instagram hesabım üzerinden buraya göre epeyce aktiftim. Oradan takip edenler bilir evlendim, sonunda kendi mesleğimle ilgili bir işe girdim. Yeni evimde, işimdi bir düzen oturtmaya çalışıyorum. İşte bu süreçte buraya vakit ayıramadığım için içim gidiyor. Yarın sabah çok erken kalkacağım fakat hazır zaman bulmuşken neden yazmıyorum ki dedim  ^^ Aslında aklımda her pazar yazı depolayıp hafta için her gün birini yayınlamak var ya hadi hayırlısı :) Biraz gecikmeli de olsa 'Kara cuma' alışverişimi detaylı olarak buradan paylaşmak istedim. Hadi gelin birlikte bakalım neler almışım^^

İlk olarak bu indirimi hakkı ile yapan kozmela.com ' dan yaptığım alışverişi paylaşayım: 


LifeCo Organik Hindistan Cevizi Yağı: Çokça markanın hindistan cevizi yağını denedim. Çok da severek kullanıyorum. Bu markanın da methini çok duymuştum. Bakalım nasılmış. Hindistan cevizi yağı ile ilgili yazım da blogumda mevcut^^ (Hindistan Cevizi Yağı 1 ve  Hindistan Cevizi Yağı 2 ) Fiyatı da 33 TL' düşmüştü.


Real Techniques Expert Face Brush: Ben bu fırçayı aslında geçtiğimiz Gratis indirimlerinin birinde almıştım. Çok da severek kullanıyordum. Kozmela' da 21 TL' ye düştüğünü görünce yedeklemek istedim, zira sadece pudra uyguladığım günlerde sıkı fırçasından dolayı pudrayı epey örtücü hale getiriyor. 

Real Techniques Setting Brush: Kapatıcımı sabitlemek ve aydınlatıcı uygulamak için aldım, fiyatı 14 TL' ydi^^

Essence I Love Crazy Volume Maskara: Çokça seveni var, 8.90 TL olduğunu görünce onu da ekledim sepete, daha sıra gelnedi buna :)

mamacım.com alışverişim: 


Bioderma Sebium Yüz Yıkama Jeli: Neredeyse 2 yıldır kullandığım yüz yıkama jelim. Akneye meğilli cildimi kurutnadan arındıran en sevdiğim yıkama jeli^^ Fiyatı ikili olarak 45 TL civarına geldi. 

Pharmaton Multivitamin Kompleksi: Çok yoğun geçireceğimi bildiğim günlerde bir tablet iyi geliyor, tabi doktorumun kontrolünde^^ 60' lı kapsül 58 TL gibi bir fiyata geldi. 

Avon Alışverişim:


Avon Glimmerstick Göz Kalemi: Uzun zamandır göz kalemi almıyordum, Note' un siyah göz kalemi epey yeterli geliyordu, sabahları kalemtraş ucunu açma derdi eklenince ben de eski sevdiğim kalemlerden olan Glimmersticklere döneyim dedim. Asansörlü olması sabahları işimi kolaylaştırıyor. Aslında satın alırken ambalajı değişmiş diye tereddüt etmedim değil. Kullanınca yapının değişmediğini gördüm.

Incandessence Vücut Spreyi: Kayınvalidem seviyor bu kokuyu. 3 al 2 öde gibi bir kampanyası vardı. 2' li olarak bunları kayınvalideme, Little Black Dress olanı da anneme aldım^^

Aslında ev için bir kaç online alışveriş daha yaptık n11.com ve koctas.com 'dan burada görmek isterseniz onları da yorum yazmanız yeterli :)
Bir sonraki yazıda görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın^^


10 yorum:

  1. Güzel bir alışveriş olmuş canım iyi günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  2. Hepsini güzel günlerde kullan; instagram iyi ama yazılarını da özledik! Ev alışverişlerini de okumayı şsteriz tabii ki, alıştık o kadar çeyiz yazısına! Öptüm çok!

    YanıtlaSil
  3. güle güle kulanın ve mutluluklar dilerim.....

    YanıtlaSil
  4. Merhaba :) Blogunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım. Sizi de bloguma beklerim http://www.nurundelidolublogu.tk Sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan alışveriş yapmak güzel indirimde yapmak çok daha güzel :)

    YanıtlaSil
  6. Güzel ve Akıcı yazınız için teşekkür ederim, blogumu izlemeye alırsanız sevinirim.... https://hastaliktakip.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  7. Merhaba blogunuzu yeni keşfettim hemen izlemeye aldım. bende sizi kendi blogumda görmek isterim. bol takipcili günler dilerim. 😊

    YanıtlaSil
  8. kozmetik ürünler  blogunuz gayet güzel kozmetik ürünler sizden sorulur galiba burda :D

    YanıtlaSil
  9. kozmetikçim 
    mükemmel bir kozmetikçi tebrik ederim

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil