3 Temmuz 2016 Pazar

Watsons Bayram İndiriminden Alınması Gerekenler (2016)

Herkese yeniden merhaba! İçimdeki alışveriş canavarına buradaki 'Alışveriş Listesi' yazı serim ile dur demişken, sizin için faydalı olabilecek bir yazı yazmak istedim. Watsons Büyük Bayram İndirimi' nden neler alınabilir hadi gelin birlikte bakalım^^


Pure Beauty BB Krem: Cildiniz normal, karma ve yağlı ise bu BB krem tam size göre, Kapatıcılığı azdan ortaya denebilir. Markada %30 indirim var sanırım 18-19 TL' ye düşüyor olmalı.

Revlon Colorburst Matte Balm-Sultry: Açık, kumral, buğday tenli iseniz süper bir renk. Her tene her makyaja uyan joker bir renk bence. Markada %50 indirim var, 15 TL' ye geliyor.


Fotoğrafta NYC markasına ait bir far paleti görüyorsunuz, markada indirim yok ama indirimsiz 10-15 TL olması gerek, pigmentasyon harika bence mutlaka bir göz atın. Note markasında da %40 indirim var, fotoğrafta olmayan Note Full Covarege Kapatıcı, Note' un allıkları gerçekten harika ürünler bakmanızı tavsiye ederim. 


Rimmel London Lasting Finish Fondöten: Karma, yağlı bir cilde sahipseniz bu fondöten tam size göre. Orta kapatıcılıkta kadifemsi bitişli bir ten ürünü arıyorsanız bakmanızı öneririm. Markada %40 indirim var, 13-14 TL' ye geliyor.

Rimmel London Match Perfection Kapatıcı: Hafif kapatıcılık ve aydınlık bir bitiş seviyorsanız bu ürünü tavsiye edebilirim. Fiyatı 9 TL olmalı.

Rimmel London Wake Me Up Fondöten: Kuru, normal ve karma ciltli iseniz sevebileceğiniz bir fondöten, hafif ıslak bitişli. Kapatıcılık BB krem tadında. Fiyatı 12-13 TL olmalı.

Rimmel London Stay Matte Pudra: Çok çok açık tenli değilseniz 3-4 saat sonunda oksitlenme sorunu dışında güzel bir sabitleyiciydi benim için. Fiyatı 11-12 TL olmalı.

Benim bayram indiriminden size önereceklerim bu kadar. Ürün başlıklarından ürünün ayrıntılı yazısına kolaylıkla ulaşabilirsiniz^^





8 yorum:

  1. Son aldığım BB kremin kötü oluşundan sonra Pure Beauty BB Kreme mutlaka bakmalıyım :)) Güzel günlerde kullanın aldıklarınızı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de mutlaka dene :) Çok teşekkürler, bu indirimlerde bir iki ihtiyaç dışında başka birşey almamanın mutluluğunu yaşıyorum :)

      Sil
  2. güzel günlerde kullan :) ben de Note'ın kalem farları ve smokey eye göz kalemlerine bayılıyorum

    YanıtlaSil
  3. Aslında wake me up alabilirdim ama artık kurbana kaldı :)

    YanıtlaSil