29 Temmuz 2016 Cuma

Bitenler 15

Herkese yeniden merhaba! Epey zaman geçti buralara yazmayalı. Malum ülkenin içinde bulunduğu durum, geçtiğimiz iki hafta hayatımda olan köklü değişimler vs derken ancak oturup yazabiliyorum. Bu süre içinde yeni yayın olmamasına rağmen blogumu ziyaret ettiğiniz  için çok teşekkür ederim. Hadi gelin geçtiğimiz aylarda hangi ürünleri kullanıp bitirmişim birlikte inceleyelim.

Pantene Pro V Onarıcı ve Koruyucu Bakım Şampuanı: Yıpranmanın belirtilerini geri çevirmek vaadi ile karşımıza çıkıyor. İnce telli, çabuk yağlanan ve dolaşan saçlara sahip biri olarak; verdiği temizleme hissini sevdim, kokusu harika^^ Saçlarımda yaptığım bakımlardan dolayı şu sıralar bir sıkıntı olmadığı için yıkadıktan sonra ışıl ışıldı. Şampuanı saç bakım yağı ile birlikte kofre şeklinde almıştım. Güzel ikili oldular! Şimdi başka seriyi deniyorum yine Pantene ' den.


Bioderma Sebium Yüz Temizleme Jeli: Geçtiğimiz yazın son aylarından beri bayılarak kullandığım bir ürün.Cildimdeki aşırı sivilcelenmenin önüne geçen bir temizleme jeli. Cildimi fazla germeden kurutmadan derinlemesine temizliyor. Ben günde bir kez olmak üzere akşam kullanmayı tercih ediyorum. Ayrıntılı yazısı için ürünün ismine tıklamanız yeterli.

Duru Perfume Lotus Çiçeği Özlü Duş Jeli: Ben bu duş jelini sevgili Arzu abla (guzellikkazanı)' nın bir videosunda görmüş, satın almıştım. Kokusu harika, banyo sonrası bir süre evin içi ve ben lotus çiçeği kokuyoruz ^^

Ipana Pro-Expert Diş Macunu: Reklamları ile çok abartılan bu diş macununu sadece meraktan almıştım. Hiç sevemedim malesef. Ben yine Splat markasına devam^^

Loreal Göz Makyaj Temizleyicisi:  Çok hızlı biten bir ürün oldu. Sanırım kapağına bir türlü alışamadığımdan yere döktüğüm için^^ Ayrıntılı yazısına için ürün başlığından ulaşabilirsiniz. Şimdilik elimde Garnier Göz Makyaj Temizleyici var, severek kullanıyorum.

Sensev Gül Suyu: Ben bu gül suyunu teyzemin dolabında buldum. Makyaj temizleme suyu olarak kullanıp bitirdim, sonrasında zaten temizleme jeli ile temizliyor olduğum için sevmişim.


Elidor Doğanın Enerjisi 7/24 Saç Bakım Kremi: Banyo sonrası saçlarımı taramadan önce kullanıyordum. Epey güzel taranıyordu. Elimdeki saç bakım ürünleri bitince tekrar alabilirim.

Maybelline The One by One Maskara: Verdiği hacim ve kıvırma etkisini seviyordum, fakat gün içinde göz altlarına dökülmesi yüzünden bir daha almayacağım.

Wet N Wild Brulee Far: Yere düşürüp kırmadan önce severek kullandığım bir baz rengiydi. Şu sıralar Gratis' te Wet N Wild ürünlerinde %40 indirim varken bir bakın derim bu ürüne.

Benri Kare Makyaj Temizleme Pamuğu: Yüzüme çok sert geliyor, mağazaların pamuk kıtlığında olduğu bir gün mecburiyetten almıştım^^ Şimdilerde Başak abla (L'Arc-en-ciel)' nın önerisi olan Isana pamukları kullanıyorum epey sevdim!




11 yorum:

  1. Hepsi de çok güzelmiş yenileri gelebilir artık :))

    YanıtlaSil
  2. baya temizlik olmuş darısı diğer aylara :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ablacım koca koca kutular bekliyordu bir köşede iyi bir temizlik oldu^^

      Sil
  3. Saniyorum hic far bitiremedim hayatimda :)

    YanıtlaSil
  4. Gülsuyu bende alıcam aklımda bir türlü fırsat olmadı :) Loreal Göz Makyaj Temizleyicisini merak ettiklerim arasında ben Garnier'den ne yazık ki memnun kalamadım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. L'oreal' dense bence Neutrogena' yı dene onu daha çok sevebilirsin :)

      Sil
  5. şu farları keşke ben de bitirebilsem :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok kullanıp sıkıldığın farları yanlışlıkla düşürmeyi dene :)

      Sil
  6. Ben de biodermayı seviyordum ama içinde paraben var :(

    YanıtlaSil