10 Temmuz 2016 Pazar

Bitenler 14

Temmuz ayının ortasında ancak Haziran ayı biten ürünlerini yazabiliyorum. Bayram öncesi ve bayram epey yoğun geçince buralara vakit ayıramadım. Hadi gelin birlikte bakalım geçtiğimiz aylarda hangi ürünleri bitirmişim?


Yves Rocher Nutri Repair Saç Bakım Maskesi: Annemin kuru ve elektriklenen saçlarına çok iyi gelen bir maske. Ben de kokusu için annemden arada çalıyorum :) Sürekli bitirip satın aldığımız bir ürün oldu. Blogumdaki ayrıntılı yazısına ürün başlığından ulaşabilirsiniz.

Miaorganical Argan Yağı: İlk başlarda saç uçlarım için kullanırken, alerjik bir durum yapmadığına kesinlik getirince göz makyajımı çıkarmak için kullandım ve bitirdim. 


Rituel de Beaute Siyah Nokta Bandı: Çok pratik bulduğum severek de kullandığım bir burun bandı. Bim mağazalarından kolaylıkla temin edebilirsiniz.

Nivea Deniz İğdesi ve E vitaminli El ve Tırnak Bakım Kremi: Çantamda böyle orta boyutlarda el kremi mutlaka bulunduruyorum. Nivea' nın bu tür el kremleri hem pratik hem de çok güzel kokuyor. Fiyatları da epey uygun tavsiye ederim.


Note Full Covarege Kapatıcı: Göz altlarıma verdiği kuruluk hissi dışında ince yapısını kapatıcılığını çok sevmiştim. Şimdilerde kardeşimin favorisi ona verdiğim için o bitirdi :)

Escada Sexy Graffiti: Benim canım sınırlı üretim parfümüm. Tabi bu doldurma parfüm. Gerçeğini stoklarda bulabilene aşk olsun. Geçenlerde Yücel Parfümeri' de doldurma şeklini buldum yine, gerçeğine benzettim gibi olmadı bir deneyeyim onu da.

Treselle Deodorant: Avon' un bu tür deodorantları çantaya atmalık pratik oluyor. 

Essence Long Lasting Göz Kalemi: Yaz aylarının vazgeçilmez göz kalemi benim için^^ 


Activex Sıvı El Sabunu: Bu tür büyük boy el sabunları sabunluklar için pratik oluyor. Fakat ben en çok Rossmann' lardaki Isana markalı olanları seviyorum^^

Prozinc Summer Time Şampuan: Geçen yaz severek kullanmıştım, sonradan iki adet daha satın aldık. Annemin bayılarak kullandığı nadir şampuanlardan tavsiye ederim. 

Watsons Makyaj Temizleme Pamukları: Yumuşacık güzel pamuklardı, sevmiştim. 

Çoğu ürünün yazısı blogumda mevcut ayrıntılı yazılar için ürün isimlerine tıklamanız yeterli :)

6 yorum:

  1. fena değil gelsin yeniler.. ben bu ay yazamayacağım sanırım foto çekemedim bile henüz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet fotoğraf çekememek yazmayı epey erteletiyor, ben bu ay bitenleri köşeye biriktirdim foto çekme mekanıma doğru^^

      Sil
  2. Yves rocher in saç ürünlerini elimdekiler bitince mutlaka deneyeceğim ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç bakım yağını taslaklara az önce kaydettim bu hafta onun da yazısı geliyor^^

      Sil
  3. Ay şu Prozinc Summer Time Shampoo hep aklımda ama bir türlü sıra gelmiyor :)) Miaorganical argan yağını ben tırnak bakımında kullanıyorum, çoook başarılı! Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence şu an saçlarının ihtiyacı olan şampuan :) Bir an önce bakmalısın :) Miaorganical gerçekten beni de şaşırtan bir marka oldu:*

      Sil