11 Temmuz 2016 Pazartesi

Alışveriş Listesi 4 (Haziran Ayı Alışverişlerim)

Herkese yeniden merhaba, günah çıkarma köşesine hoşgeldiniz^^ Geçtiğimiz ay sonu ve bu ay başında öyle güzel indirimler gördüm ki, bu kadar az ürün almama ben bile şaşırdım. Bakalım siz nasıl bulacaksınız performansımı :)


Palmolive Thermal Spa Duş Jeli: Yaz denilince duş jeli olarak aklıma ilk Palmolive geliyor, ben bu ferah kokuya cidden bayılıyorum. Evde hiç mi duş jeli yok diyeceksiniz, sormayın tonla var üçü yarım yarım banyoda açılmamış olarak da en az iki adet stok çekmecemde :) Bu sıcaklarda her gün duşa girdiğimizi düşünürsek çabuk tükenen bir ürün grubu bizim evde^^ Gratis' te duş jellerinde bir alana bir bedava kampanyası olmuştu. Arkadaşımla birlikte aldık, duş jeli 4.25 TL' ye gelmiş oldu!


Essence Long Lasting Göz Kalemi: Yaz gelince elimdeki tüm eyeliner ve jel kalemleri kenara atıp hemen bunu alıyorum. Essence standları Gratis' lerden kalksa da bizim Gratis' te küçük bir sepette tam mıncıklamalık formatta duruyorlar, ben de geçenlerde içinde bu kalemi bulunca hemen kaptım^^ Fiyatı 5.25 TL' ydi.

Note BB Concealer: Bir çok makyaj ve güzellik blogu aylardır övgü ile söz edince bu üründen, ben de eksik kalamazdım. Evet sanırım en ihtiyacım olmayan ürün çünkü daha hiç açılmamış bir kapatıcım vardı^^ Ama napayım cidden dayanamadım, mor göz altlarımı yazın corrector kullanmadan nasıl kapatabilirim onun çaresini arıyorum^^ Rossmann' da %30 indirim vardı 15 TL' ye geldi.

Pastel 60 numara oje: Instagram akışında bu tür lila morlu tırnakları görüp çokça beğeniyordum, hemen hemen gördüğüm rengin aynısı gibi. Tam da yazlık bir renk^^ Yücel Kozmetik mağazalarında 2.25 TL :)

Evet, benim geçtiğimiz ay performansım bu şekildeydi. Siz neler aldınız?




10 yorum:

  1. Palmolive in özellikle son dönem çıkan duş jellerini çok seviyorum bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yeni çıkan serideki mavi renkteki jel de aynı kokuyor, ben eskiye ihanet etmek istemedim yine aynını aldım :)

      Sil
  2. süper performans neredeyse hiç bir şey almamışsın bence .-)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa öyle mi dersin ablacım, çok sevindim senden bunu duyduğuma^^ Çok öpüyorum:*

      Sil
  3. Aldıklarımı yazmama yorum kısmı yetmeyeceğinden bu hafta blşog yazımda okuyabilirsin Pelin'cim :))))) Güle güle kullan hepsini, Note BB Kapatıcı yorumlarını merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ablacım, elimdeki Rimmel London kapatıcı bitince açıp deneyeceğim Note' u! Çok öptüm seni:*

      Sil
  4. Güzel günlerde kullan canımcım

    YanıtlaSil