29 Haziran 2016 Çarşamba

Limonian Güneş Koruyucu Krem: Zsole Dual Sun Block

Siz de benim gibi bu sıcak yaz günlerinde güneş kremi kullanmadan sokağa adım atmıyorsanız, işte bu yazı tam da size göre^^ 


Açık sarı tenli biri olarak, yazın bronzlaşmayı nedense pek sevmiyorum, tabi güneş bağrında saatlerce yakmaya çalıştığım bacaklarım hariç. İstemediğim her bölge güneşten yanarken, bacaklar peynir beyazı kalıyor :) Deniz/havuza da pek sık gidemediğim için tüm vücudun eşit renkte kalması için epey uğraşıyorum.


Zsole Dual Sun Block Güneş Koruyucu da son bir aydır günlük olarak kollarıma ve ellerime uyguladığım bir krem. Ürünün özelliği cildi UV ışınlarına karşı korumak. SPF 50 içeriyor. Ürünün en sevdiğim özelliği ise hem sprey hem de losyon şeklinde uygulanabiliyor olması. Yani iki başlıklı.
Tabi sabahları en pratik sprey formunu kullanmak oluyor. 


Zsole Dual Sun Block Güneş Koruyucu, uyguladığım süre içinde herhangi bir kaşıntı, şişlik ve kızarıklığa neden olmadı. Cildime uyguladıktan 10 dakika sonra tamemen emilim oluyor, yapış yapış his kalmıyor. Cildimi güneşten korurken güzel bir nem de verdi. En önemlisi de yarım kollu giydiğim günlerde kollarım amele yanığı olmadı^^ 

Kısacası sevdiğim bir ürün oldu. Siz de bu ürüne ulaşmak için www.limonian.com' u ziyaret edebilirsiniz. 

7 yorum:

  1. Bu aralar Limonian'ın en favori ürünü bu olsa gerek; üst üste okuduğum 3. blog yazısı ^_^ Çift taraflı olması çok pratikmiş. Yüksek koruması da cabası. Bir tek içeriği bana uygun gelmedi, sen güle güle kullan şekercim. Öptüm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet özellikle sprey formda oluşunu çok beğendim ablacım. Çok teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. bu ürün hakkındaki ikinci yazıyı okuyorum ve çift taraflı olmasını çok beğendim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de çok beğendim özellikle sprey formunu :)

      Sil
  3. özellikle sprey formunda da uygulanabiliyor olması çok ilgimi çekti .. baya pratik olur uygulamak..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ablacım, özellikle sabah işe giderken hemen sür çık çok pratik :)

      Sil
  4. Yazının başını okurken gülme geldi :))) aynı şekilde kollarım bir zenciyle kapışırken, bacaklarım pek bir çirkin duruyor resmen degrade bir renk alıyorum yazları :))))

    YanıtlaSil