30 Haziran 2016 Perşembe

Farmasi: Ultra Star Look Maskara

Son zamanlarda Farmasi maskaralarından gidiyorum^^ Elimdeki maskaraları bitirmeden başka bir maskara satın almayacağım diye and içince, sıradan kullanmaya başladım. Geçtiğimiz haftalarda Farmasi Perfect Volumizing Maskara' yı anlatmıştım. Şimdi ise blogumun konuğu Farmasi Ultra Star Look Maskara. 


Siyah ambalajı ilk başlarda çok şık gelse de, makyajın sonlarına doğru kullandığım için genellikle parmaklarımdaki BB krem/kapatıcı kalıntılarını çabuk belli ediyor olması hoşuma gitmedi.


Farmasi Ultra Star Look Maskara' nın fırçası sentetik kıllara sahip ve konik şeklinde. Ben genelde plastik fırçaya sahip maskaraları daha çok seviyorum, o yüzden bu maskaraya biraz ön yargılı yaklaştım, acaba sever miyim dedim^^ Maskarayı ilk açtığımda çok sulu gibi gelse de uygulama sonrasında tüm fikirlerim değişti. 


Farmasi Ultra Star Look Maskara' yı uygulama sonrası fikirlerime gelecek olursak; eğer benim gibi uzun ve gür kirpiklere sahipseniz bu maskara tek katta size yeterli gelecektir. Simsiyah, kıvırırken aynı zamanda çok güzel bir hacim veren maskara. Farmasi markasına ait maskaralar beni şaşırtmaya devam ediyor, gün içinde en ufak bir dökülme yapmadı. 

Farmasi Ultra Star Look Maskara verdiği siyahlık, kıvrım ve hacimle gönlümü fethederken, uygulama esnasında bir iki sevmediğim yönü de oldu. Hafif ıslak kıvamlı gibi geldi demiştim ya, çok uğraştığınız göz makyajınıza kolayca bulaşıyor, işte bu yüzden uygulama esnasında dikkat etmekte fayda var. Bulaştıktan sonra biraz kurumasını bekliyor daha sonra kulak çubuğu yardımı ile temizliyorum. 

Kısacası beğendiğim bir maskara oldu Farmasi Ultra Star Look Maskara! Sizler de bu ürünü denemek isterseniz, sevgili Fulya' nın Instagram hesabından iletişime geçebilirsiniz^^

10 yorum:

  1. bunu severek kullanıyorum ben..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sevdim epey, dökülmüyor olması sevindirici^^

      Sil
  2. Ben hiç anlaşamıyorum Farmasi maskaralarla; ama yine de, içlerinden en sevdiğim bu olmuştu diye hatırlıyorum. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ablacım, benim için dökülmemesi çok büyük avantaj oldu^^

      Sil
  3. tombul kısmı biraz fazla tombul geliyor. Bu da bulaşma yapıyor bende.yoksa seviyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet uygulama sırasında bulaşmasa tam olucak :)

      Sil
  4. Dökülme yapmaması çok güzelmiş :) Hiç farmasi markasına ait ürün denemedim sanırım artık bakmalıyım :))

    YanıtlaSil