14 Haziran 2016 Salı

Farmasi Perfect Volumizing Maskara

Blogumun konuğu, bir kaç haftadır günlük olarak severek kullandığım 
Farmasi Perfect Volumizing Maskara


Farmasi Perfect Volumizing Maskara, her maskara gibi belirgin dolgunluk ve uzatma vaadi ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca gün sonunda dökülme ve topaklanma olayına karşı da dayanıklılığı hedefliyor.

Farmasi Perfect Volumizing Maskara' yı ilk açtığımda en sevdiğim özelliği ile konuya girmek istiyorum. Yapısı hiç ıslak değil; tam istediğim orta kıvamda bir maskara. Benim kirpiklerim uzun ve gür olduğu için (böyle olmasındaki en büyük etken her akşam göz makyajımı doğal badem yağı ile akıtıyor olmam); vermiş olduğu siyahlık, hacim ve uzunluğu sevdim. Fakat bu durum seyrek, fazla da uzun olmayan kirpiklere sahip kişileri pek de memnun etmeyecektir, zira arkadaşımda sonuç bendeki gibi olmadı Daha çok günlük, doğal bir maskara gibi durdu. 


Farmasi Perfect Volumizing Maskara' da diğer bir sevdiğim özellik ise gün sonunda diğer kullandığım çoğu maskara gibi gün sonuna doğru göz altlarıma dökülmüyor olması. Nedense benim kirpiklerim bu tür plastik yapılı fırçaları pek seviyor, ikinci üçüncü katı geçsem bile örümcek ayağı görüntüsü vermiyor; belki de ondan epey sevdim. Hatta bence çok beğenilen Maybelline The One by One maskaranın dökülmeyen versiyonu desem yalan olmaz.

Siz de Farmasi' nin bu maskarasına şans vermek isterseniz, Instagram üzerinden sevgili Fulya' dan sipraiş edebilirsiniz^^ https://www.instagram.com/farmasikozmetik_turkiye/



8 yorum:

  1. Ben Farmasi'nin neredeyse bütün rimellerini kullandım; ancak bir türlü anlaşamadım... bu plastik fırçalı olanlarında bile yapısı sorunlu geldi. Muhtemelen benim kirpiklerim seninki kadar gür ya da uzun değil, ondan da olabilir. Son 7-8 aydır ben de hindistan cevizi yağı ile göz makyajımı temizleyip üstünden misel su ile geçiyorum. Ondan beridir kirpiklerim bir miktar daha iyi durumda. Hatta şimdi misel suyu da bırakıp REN'in sıcak havlu temizleyicisiyle mi üstünden geçsem diye düşünmeye başladım :) Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de merak ettim şimdi REN' i :) Gözler hassas bölge tabi narin davranmakta fayda var :) Benim de misel sular suyunu çekti (almamak için de direniyorum:), Sleepy bebek mendilleri ile alıyorum kabasını makyajın, zaten sonrasında Bioderma ile yıkıyorum diye :)

      Sil
  2. bu değil de siyah olan başka bir maskara var star look sanırım fena değildi diye hatırlıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu duyduğuma sevindim, zira bu maskrayı kardeşim elimden alıp gidince bende star look olanı deneyeceğim bugünden itibaren bakalım anlaşabilecek mi kirpiklerimle :)

      Sil
  3. Güle güle kullanın bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  4. Fırçasını sevdim, bir de siyah ambalajdan sıkılanlar için çok güzel. Tam bugün bu postu görmeme ne demeli :))))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tarih ve güne bakarak, aynen nasıl da denk gelmiş :)

      Sil