1 Haziran 2016 Çarşamba

Bitenler 13

Yeni aya biten ürünler yazısı ile başlayınca, sanki yenilere daha çok yer açılıyormuş gibi geliyor^^ Bakalım geçtiğimiz aylarda neler bitirmişim!


Yves Rocher' nin ıhlamurlu şampuanını doğum günü ayımda sepetime hediye olarak eklemişlerdi. O zamandan beri kaç şampuan bitirdim, bu da onlardan biriydi. Saçlarımı erken yağlandırması dışında sevdim, ama para verip bir daha almam. Zaten erken yağlandırdığı için ön yıkama temizlemeyi bu şampuanla yapıp sonra John Freida şampuanımı kullanıyordum. Avon markasına ait Incandessence vücut spreylerini ailecek severek kullanıdığımız doğrudur. Bu kokuyu ben en çok kışa yakıştırıyorum.


Avon Supershock Gel Eyeliner, sonuna kadar açıp bitirdim. Şu an ikincisi de bitmek üzere. Kendime söz vermiştim elimdeki siyah göz kalemlerim bitmeden Maybelline Color Tattoo' lardan siyah rengi  (ben eyeliner olarak kullanmayı planlıyorum) ve Note siyah kalem far almayacağım demiştim. Fakat Avon' un gibi yumuşak uçlu kalemler yazın çok bulaşıyor kışın her ne kadar çok memnun olsam da. Elimdeki Avon da bitince Note kalem far alayım diyorum hazır bu ara Cosmoshe' de indirim varken^^ Gabrini markasına ait bu oje nerden gelmiş bilmiyorum, macun gibi olmuş çöpe gidiyor. Alix Avien koyu kahve oje severek kullandığım ojelerdendi, bitti. Avon Luxe Kapatıcı, yapısına bayıldığım fakat içindeki simlerden dolayı bir daha almayacağım bir ürün. Essence Lash Mania, bayılarak kullandığım gün içinde akmayan maskara, fakat artık Essence standlarından kaldırıldı. Wet
N Wild Nutty tekli far, kardeşimle birlikte severek kullanıyorduk, ta ki düşüp parçalanana kadar :) 


Avene termal su, özellikle sıcak yaz günlerinin benim için vazgeçilmezi. Pompasında bir sıkıntı oldu, dibinde kalanı bitiremedim. Clean&Clear Siyah Nokta Temizleme Suyu, bu ürünü ben haftada bir kullanıyordum, kardeşim ise her banyo sonrası, çok güzel temizliyor ama bir o kadar da yakıyor. Otacı Güllü Su, ben bunu makyaj temizleme suyu olarak kullandım, sevmiştim tekrar denk gelirse alabilirim. Vichy Aqua Thermal Yüz Kremi, çok severek bitirdiğim bir krem. Özellikle kokusuna bayılmıştım. Colgate Plax ağız çalkalama suyu, bu minik boylar benim iş yerinde kurtarıcım, öğle yemeklerinden sonra kullanıyorum. Bebak makyaj temizleme pedleri, yumuşacıklardı sevmiştim. Çok karşıma çıkmıyor ama denk geldiğinde tekrar alırım^^



10 yorum:

  1. Galibe Avéne termal suyun pompasından herkes şikayetçi; bana denk gelmedi ama çok rastladım bozuldu diyene... yenileri güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet artık büyük boy almaya korkar oldum ablacım^^ Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. ben avene'nin hep küçük boyunu kullanmışım demek ki hiç böyle bir sorun yaşamadım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de bir daha böyle büyük boy almayacağım ders oldu bana da :)

      Sil
  3. Otacı Güllü Su benim de kullanacaklarım arasında, yorum için teşekkürler. Avon ürünlerini ben de çok seviyorum. Bitenler okumayı en sevdiklerimden ^^ O zaman yeni alışverişlere haydi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet :) Stoklar erisin de öyle bir alışveriş gelsin :)

      Sil
  4. avon Incandessence parfümü ben de çok seviyorum ama bazen ağır gelebiliyor. vücut spreyini deneyeyim ben de, parfümüne göre daha hafiftir herhalde..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kışın iki fıs yetiyor o yüzden bana da :)

      Sil
  5. Termal suyu ben de çok seviyorum <3 Ama bebakın pamukları hiç hoşuma gitmemişti. Çok dikişli olduğu için kullanırken rahatsızlık vermişti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya, beni idare etti pamuklar^^ Ben bim pamuklarına devam bu aralar :)

      Sil