22 Haziran 2016 Çarşamba

Alışveriş ve Çeyiz Hediyelerim

Geçen hafta bu seriden yazı yazamadım, bir boşluk hissetim buralarda, sizlere de öyle oldu mu? Bu hafta sanırım aldıklarımdan çok hediyelerimi görüceksiniz, bu yazımda^^
Su yeşilli nevresim takımını annem yanlış bilmiyorsam bir İzmir mağazası olan Menderes Store' dan çok uygun fiyatlara almış. Misafir gelince kullancağım. Yani öyle olması gerek, o kadar çok nevresim takımım var ki hangisi tek kişilik hangisi çift artık benim devreler karıştı :)


Yine bir nevresim takımı bu sefer mor lila tonlarda, özellikle yaz aylarında sık değişim olacağı için böyle fazla miktarda çarşaf yastık kılıfı olması büyük rahatlık, yine bir kısmı Menderes Store' dan eksik parçaları annem elindeki kumaşlarda dikip tamamlıyor^^

Esse' den krep tavası aldım, fiyatı 12.50 TL' ydi. Banyo seti ise 8.75 TL olunca minik tuvalet için alternatif olur diye düşündüm bu set.


Bakır sosluk ve ahşap nihale annemin evlendiği ilk senelerde Karadeniz gezisinden aldıkları. Bana verdi, keyifle kullanacağım :)

Geçen hafta sonu çok yakın arkadaşlarımdan birine English Home' da beğendiklerimi gösterdim, diğer ay maaşla alacağım dedim. Bir gün sonra işten eve dönünce bir de ne göreyim istediklerim yatağımın üzerinde sürpriz bir şekilde beni bekliyor^^ Çok teşekkür ederim canım arkadaşım. Hediyeler ne diyecek olursanız, biri bu şirin mi şirin emaye saklama kapları English Home' dan. Diğer hediyem ise çift kişilik pike takımı!


O değil de, bu çeyiz alışverişleri ne kadar eğlenceli ve mutluluk verici ise, alınanları yerleştirip paketlemek odaya sığdırmak bir o kadar zor diyerek odama geçip yerleştirme ve kutulara isim verme işlemlerine kaldığım yerden devam edeyim :)

13 yorum:

  1. Gule gule kullanin bende bloguma beklerim sevgiler :)

    bayankirpikk.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Su yeşili nevresim takımını çok sevdim. Hepsi çok güzel.. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Yine ciciş ciciş şeyler alınmış, güle güle kullan hepsiniiii :)

    YanıtlaSil
  4. güle güle kullan english home dan alışverişi ben de seviyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. English Home' a girince insanın içi açlıyor değil mi :)

      Sil
  5. Ay o saklama kapları ne cici <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bayıldım çok :) Yeni gelişmeler var wtsp' tan yazacağım :)

      Sil
    2. Benim hayatım kadar değişeniz hiç bişi 😳

      Sil
  6. Hepsi çok şık canım. Umarım keyifle kullanırsın.

    YanıtlaSil