15 Haziran 2016 Çarşamba

Alışveriş Listesi 3 (Mayıs Ayı Alışverişlerim)

Alışverişlerimi buraya not etmem çok iyi oldu, böylece fazla/gereksiz bir ürün almaya kalktığımda burada nasıl hesap veririm diyerek geri bırakıyorum^^ Geçtiğimiz ayı biliyorsunuz Anneler Günü ayıydı. Watsons, Gratis, Migros ve Rossmann epey güzel indirimler yaptı. Fakat ben hepsine başarılı ile direnerek ihtiyaç dahilinde alışveriş yaptım :)

Makyaj temizleme pedlerim bitmek üzere olduğu için, hiç bir yerde de bulamadığımdan biraz sert gelse de Benri' nin kare pamuklarından aldım, 3.95 TL' ydi diye hatırlıyorum. 


Havalar iyice ısınmaya başladığı için çantaya atıp çıkmalık ferah kokan Nivea Fresh Natural vücut spreyini aldım, o da Migros' ta indirimsiz 8.95 TL' ydi. Neutrogena Göz Makyaj Temizleyici ambalajı değişince bir de bunu deneyelim dedik, o da Migros' ta 6.75 TL' ydi. 

Note Full Covarage Kapatıcı, Watsons' ta %50 indirimle 12.45 TL' ydi. Kardeşim indirimde alır mısın demişti, ona aldım :) 

Gratis' te Solingen markalı ürünlerde %30 indirim vardı, törpü ve cımbıza ihtiyacım vardı. İkisi toplamda 11-12 TL tutmuştu diye hatırlıyorum. 

Benim geçtiğimiz ay yaptığım alışverişler bu şekildeydi. Sizce nasıl performansım^^

12 yorum:

  1. Benri'nin pamuklarını bende çok seviyorum :)) Nivea'nın vücut spreyini merak ettim Migros'a gittiğimde bakacağım :)

    YanıtlaSil
  2. Performansın on numara! Fasrk ettiysen ben arsızlığı ele aldım, bloga da yazıyorum ama bu beni durdurmuyor. O yüzden afferin sana!!! Öptüm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arsızlık değil de makeupjunkie' lik diyelim seninkine :) Beni de durduran çeyiz alışverişleri oluyor sanırım, yoksa benim de senden geri kalır yanım yok :)

      Sil
  3. güzel günlerde kullanın
    sevgiler

    YanıtlaSil