12 Nisan 2016 Salı

Mart 2016 Favoriler

Mart ayı boyunca en çok kullandıklarım ve memnun kaldıklarım bugün blogumun konukları^^ 



Yazıma ilk önce elimin en sık gittiği makyaj ürünlerinden başlıyorum. Limonian Marine Fill Mist, hem süngerimi ıslatmak hem de cildimi ten makyajına hazırlamada en çok kullandığım ürün oldu bu ay. Lazer epilasyona başladığım için dudak üstü bölgeyi ister istemez belli dönemlerde kapatmaya ihtiyaç duyuyorum, işte bu zamanlarda kurtarıcım ince yapılı ten ürünleri oluyor. Bu ay en çok Make Up Forever HD fondöteni kullandım. Benim için bahar ayları denilince allıkta ilk aklıma gelen The Balm Frat Boy oluyor^^ Dibini görmek üzereyim, o açıklık ortaya çıkmadan bloguma not etsem iyi olucak :) Ten makyajında bu ay da vazgeçemediğim Mary Lou Manizer aydınlatıcı var, aramızda farklı bir bağ oluştu. Dudak ürünü olarak da bu ay en çok Wet N Wild In The Flesh' e elim gitti. 


Göz makyajında ise değişmeyen ekürim^^ Avon Super Shock göz kalemi, The Balm Put A Lid On It far bazı ve Essence Make Me Brow kaş maskarası! Bu ay da Maybelline The One by One maskaramı bitirmeye çalışıyorum. Avon Color Trend pudrayı ben göz kapaklarımın rengini nötrlemek için kullanıyorum uzun bir süredir, tipinden de anlaşıldığı üzere^^ Bu ay far paleti olarak da Farmasi' nin bu üçlü paletini kullandım. Çoğu kez gözündeki yeşil far nedir hangi marka sorularına maruz kaldım :) Kapatıcı olarak hala Estee Lauder Double Wear' ı bitirmeye çalışıyorum, bu sefer başarıcam bence^^ 


Elidor Doğanın Enerjisi 7/24 nemlendirici ve şekillendiriciyi ben her duştan sonra saçlarımı kolayca taramak için kullandım, çok da memnnunum, azıcık kaldı zaten. Yanındaki sevimli tarağı ise Gratis' te öylesine gezerken gözüme çarpınca alayım demiştim. Saçlarımı yolmadan tarayan en sevdiğim tarağım şu sıralar^^ Topicrem yatıştırıcı yüz kremi, özellikle makyaj altına kullanabildiğim harika bir nemlendirici. Elimdekiler tükenince gelecek bahara/kışa yine bunu alacağım. Miaorganical Göz Çevresi Kremi, bunun da dibini görmek üzereyim, Severek kullandım. Blistex dudak bakım kremi, dudağımı tedavi edici özelliğinden dolayı bayılarak kullanıyorum.


Geçtiğimiz ay ojelerde ise elimin en çok gittiği renkler, Flormar 427- Standstone rengi lilamsı gri diye adlandırıyorum bu rengi ben^^ Pastel-66 numara. Flormar 227 ve fotoğrafta olmayan Pastel 27 numara en sevdiğim temiz tırnak görüntüsü veren renkler. Rimmel London Ultra Shine Top Coat hem verdiği parlaklığı hem de ojeyi çabuk kurutmasını çok sevdim.


Benim geçtiğimiz ay en sık kullandıklarım böyleydi, siz neler kullandınız?


6 yorum:

  1. Frat Boy kesinlikle çoook güzel bir allık, ben de bayılıyorum! MUFE Fondötenin duruşu da harika ama keşke kalıcılığı da iyi olsaydı... Benim bu ay favorilerim kesinlikle Rimmel London Insta Flawless baz (herkesin bildiği gibi) ve NYX Matte Liquid Eyeliner! Sevgiler canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mufe fondöten aslında birden fazla kat uygulama ile epey kalıcı ablacım, ama sendeki ultra olandı yanlış hatırlamıyorsam^^ Rimmel' a elimdeki bir ten ürünü bitince bakacağım (itiraf köşesi: Pure Beauty BB aldım çünkü dayanamayıp geçenlerde:). NYX eylenirı merak ettim şimdi. Azmettim, geçtiğimiz ağustostan beri kalem ve eyelinera para vermedim:) Elimde iki kalem daha var onlar bitince bakabilirim ona^^ Çok öpüyorum:*

      Sil
  2. bu limonian face misti çok merak ettim elimdekileri biraz azaltayım da bakayım ona ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok ferah bir kokusu var, yapısı da güzel sevdim, bence de bakmalısın ablacım^^

      Sil
  3. Ben de o fırçadan aldım ama benim kalın telli saçıma hiç olmadı :/ iyi ki tangle teezer almamışım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence bu da tangle teezer da ince telli saçlar için Sevi' cim^^ Kardeşimin de kalın telli ona da hiç uymadı.

      Sil