29 Nisan 2016 Cuma

Limonian Golden Nose Burun Maskesi

Bugün bloguma uzunca zamandır merak edip deneyimlemek istediğim, siyah nokta bantları konuk oluyor: Limonian Golden Nose Burun Maskesi


Ürünün vaadi, siyah noktaları gidermek ve gözenek bakımı yapmak.

- Maskenin kullanımı, 3 basamaktan oluşuyor. Açıkçası ben bu tür bakımları banyo sonrası yaptığımdan fazlaca zaman kaybetmek istemediğim için ve haftada bir de burun bandı aşamasını yaptığım için bu maskenin uzun dakikalar sürmesi biraz meşakatli geldi. O yüzden bu maskelerden alıp ayda bir yapmayı planlıyorum. 

- Maske ilk adımda burundaki gözenekleri açmayı vaat ediyor. Paketin içinden epey yoğun ıslaklığa sahip bir maske çıkıyor. Burnun üzerine yerleştirip 15 dk bekliyorsunuz. Ben gözeneklerin daha iyi açılmasını sağlamak için bol buharlı duştan sonra bu aşamayı yaptım.

- İkinci aşamada, ilk aşamadan kalan nemliliği koruyarak, çıkan açık yeşil bandı o bölgeye yerleştiriyorsunuz. Hafif yapışkan özelliğe sahip olan bu bandı ben ilk aşamada tam oturtamadım, sonra 1. aşamada kullandığım ıslak olan bant ile üzerinden geçip, 2. bandın iyice yapışmasını sağladım. 10-15 dk bekledikten sonra, 2. bandı yavaşta çektim gerçekten de etkili bir şekilde yapıştığı için tüm siyah noktaları bandın üzerinde gördüm.Tabi çok derindekiler hariç. Ayrıca o kadar etkili ki burun köşelerindeki var olan küçük kılları da kökünden aldı.

- Üçüncü aşamada ise siyah noktaların tekrar oluşumunu önlemeyi hedefleniyor. Siyah noktalardan arınmış gözeneklerin üzerine içinde altın rengi partiküllerin bulunduğu bandı yerleştiriyor ve 5-10 dk bekliyorsunuz. 

İlk başta da dediğim gibi gözeneklerimi gerçekten güzel temizleyen bu bandı çok aşamalı ve uzun zaman aldığı için ben alıp ayda bir uygulamayı planlıyorum. Onun dışında beğendiğim bir siyah nokta bandı oldu Limonian Golden Nose Burun Maskesi. Sizler de denemek isterseniz limonian.com' dan 6 TL gibi bir fiyata sahip olabilirsiniz.

11 yorum:

  1. bende kullanıyorum gerçekten etkili oldğunu da düşüünüyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Epey ilginç bir ürün bu ama böyle aşamalı şeyleri genelde zamansızlıktan kullanamıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de üşengeçlikten ayda bir kullanmayı planlıyorum^^

      Sil
  3. ben de bu maskeyi çok sevdim. hele o son aşamadaki altın parıltıları gibi olan maskesi, çok güzel. önümüzdeki hafta yeniden uğramam lazım çünkü pandacım bitti:) 15 günde 1 kez alışkanlık haline getirdim onuda. herkes farklı anlıyor. mutlaka sanada tavsiye ederim.
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet altın parıltılar epey ilginç geldi bana da^^ Çok teşekkürler, öpüyorum:*

      Sil
  4. 3 aşamalıysa pek kullanmaya vaktim olmaz sanırım..

    YanıtlaSil
  5. Ben bu markanın internetten alındığını bilmiyordum :/ sanırım 3 aşamayı yapmayı çok üşenirim ben ^.^ bugün kırmızı saçlı, kısa boylu bir kadın gördüysen o benim halam :) bunu da söyleyim arada

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok üşeniyorum, ayda bir yaparım ama bence^^ hihi görmedim bu ara son dk çıkıyorum hep evden koştur koştur dolmuşa yürüyorum :)

      Sil