30 Nisan 2016 Cumartesi

Bitenler 12

Geçtiğimiz ay bitenler kutuma attıklarımdan seçtiğim yaklaşık on adet ürünle karşınızdayım :)


Elidor Doğanın Enerjisi Angelica Özlü Şampuan: Biteli epey zaman oldu kutuda gözüme çarpınca bu ay yazıma ekleyeyim dedim. Severek kullandık ailecek, yeni deneyimleyecek o kadar çok şampuan var ki sırada, ama indirimde denk gelirsem tekrar alabilirim.

Fresh' n Soft Normal ve Karma Ciltler için Makyaj Temizleme Mendili: İşten geç geldiğim günlerde makyajımı bu tür mendillerle temizleyip, yüzümü öyle tonikliyorum. Üşengeçlik günleri için bire bir^^ Tekrar alabilirim, cildimi kurutmadan temizlemesini sevdim.

Superdrug Coconut Cream Shower: Watsons' larda satılan bu duş jelini kışın severek kullandım bitirdim. Geçtiğimiz indirimlerde kasa yanında 2 TL olunca yine aldım, bu sefer makyaj fırçalarımı temizlemek için aldım, epey başarılı da tavsiye ederim.

Evin: Eski tabir ile Evigen, annemin saç bakım yağlarının içine koyduğum E vitamini ampulü. Sürekli alıp kullandığımız bir ürün.


Secret Age Kırışıklık Karşıtı Yüz Kremi: Kolay emilmesinden dolayı beğenerek kullanıp bitirmiştik. Özellikle annem sevmişti. Ama benim güneşli olmayan günlerde makyaj altına kullandığım yeni gözdem Topicrem şimdilerde bitmek üzere, yaz bitsin hemen yenisini alacağım^^

Maybelline Colossal Go Extreme Volume Maskara: Maybelline maskaralar içinde severek kullandıklarımdan. Verdiği hacmi ve siyahlığı seviyorum.

L'oreal True Match Kapatıcı: Herkesin öve öve biteremediği kapatıcı, benim için ise, eh işte! Çok yoğun yapılı kalıp gibi gelmeye başlamıştı son zamanlarda, zorla bitirdim bir daha almam. Onun yerine çok çok güzel ve uygun fiyatlıları var.

Otacı Makyaj Temizleme Suyu: Şimdiye kadar kullandığım makyaj temizleme suları içinde açık ara farkla en iyi göz makyaj temizliği yapan su diyorum. Elimdekiler bitsin büyük boyunu almayı planlıyorum.


Splat Blacwood Diş Macunu: Splat' in bu minik boyları seyahatlerde gerçekten kurtarıcı oluyor. Şimdilerde Extreme White olanı kullanıyorum, bitince tekrar bunu alacağım.

Clinique Even Better Eyes: Göz altlarına kapatıcı uygulamadan önce somon renkteki bu kapatıcıyı uyguluyordum, gerçekten de morlukları nötrlemede yardımcı. 

Apaks Makyaj Temizleme Pedleri: Laicvertli olan ambalajındaki pedler sanki daha dayanıklıydı. Bim mağzalarında 1.45 TL, severek kullanıyorum.

Bitirdiğim ürünlerin çoğunun ayrıntılı yazısı mevcut, okumak isterseniz isimlerinin üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

8 yorum:

  1. Baya ürün bitmiş tebrikler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ablacım^^ Daha kutum dolu taşıyor, bazılarının fotoları çekip çöpe attım bile^^

      Sil
  2. Rimel ve goz alti kapaticisi bitirmek cok zor vallahi tebrikler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hihi teşekkür ederim^^ Yeni hedefim Estee Dw kapatıcımdı, o da bitmek üzere çok şükür :) Bir rimel daha bitirmek üzereyim hatta :)

      Sil
  3. Ya şu Apaks'a ben hep A101'den bakıp bulamıyordum, BİM'de mi satılıyormuş o? Ay çok güldüm kendime, bir ara BİM'e uğrayıp alayım :)) Otacı'nın poşet numunesi bende de var, onları da denesim mi yoksa seyahate mi saklasam bilemedim şu an :D Yenilerini güle güle kullan!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha ben de güldüm ablacım^^ Al al güzel ben seviyorum bana meşhur benriler daha sert geliyor bunlardan. Bence bi dene ablacım Otacı' yı performansı çok şaşırtmıştı beni^^ Çok teşekkür ederim:*

      Sil
  4. Aaa bu minik boy splatı nereden aldın?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onlar firma gönderisiydi canım, şu an bildiğim kadarı ile white plus ın minik boyu satılıyor Gratis' te^^

      Sil