7 Nisan 2016 Perşembe

Alışveriş (Tantitoni, Esse, Karaca)

Bu haftaki çeyiz alışverişi yazımda mutfak çeyizinin demirbaşlarından biri de yer alıyor :) Nedense yakın çevremdeki örnekleri gördükten sonra toplu çeyiz paketlerini almaya hiç yanaşmadım. Şöyle bir bakıyorum da, iyi ki de öyle yapmışım çok daha ucuza geldi ve çok içime sindi^^



İlk başta Esse' den aldıklarımdan başlayayım. Kolay ütülenebilir nevresim takımı (%100 pamuk değil), 39 TL' ye geldi. Kışın terletmez diye elimde alternatif olsun dedim. Yine bu reyondan bir de battaniye aldım tek kişilik. Fiyatı 27 TL' ydi. Bundan başka da tek kişilik battaniye almama gerek yok, daha önceden Madamcoco' dan da almıştık :)




Esse' de Bambum reyonuna geçtiğim zaman kendime hakim olamıyorum^^ Ama son yaptığım alışverişle de bambum alışverişime noktayı koydum. Yarısı bu yazıda, kalanlar haftaya. Nihale nasılsa çok ihtiyacım olacak bir ürün deyip 7 TL' ye satın aldım. Bambum' un kalpli minik tabakları da çok şekerdi iki adet de onlardan alıverdim. 4' lü sosluğu da çerezlik olarak kullanabilirim^^ Fiyatı 7.50 TL' ydi.

Yıllar önce Avon, belli miktar satış tutturulunca temsilcilere böyle cici şeyler yolluyordu. Tam da bambum sunumlarıma uygun bir salata tabağı ve yağlık var yanında^^



Çaydanlık ise Karaca' dan, annem iki sene önce indirimde 20 TL' ye almış. Üstü porselen altı emaye. Beyaz olduğu için herşeye uyacak o yüzden pek bi sevdim^^



Paşabahçe dört şarap bardağı ve şişesi de canım Esma teyzemin hediyesi^^ Paşabahçe ekmeklik de Nazmiye teyzenin^^ Ben de teyze çok (sevgili komşularımız), onlar oldukça sırtım yere gelmeyecek sanırım :)


Bu alışverişin yıldızı 12 kişilik yemek takımım Tantitoni' den. Takımda yok yok^^ Çay takımı, kahve seti ve bir yemek takımında olması gereken herşey. Ben böyle tatlış ve zarif desenleri çok seviyorum. O yüzdeen bayılarak satın aldım. Fiyatı da 399 TL' ydi. Sizler de almak isterseniz bu takımın adı Gardenia^^





























11 yorum:

  1. yine çok güzel şeyler almışsın Esse'ye her gittiğimde benim de artık biraz gözüm dönüyor güle güle kullan .-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsi benim suçum sanırım^^ Son aylarda epey indirim yapıyorlar ama:)

      Sil
  2. Ay aynı ekmeklikten bende de var :)) Ya yine aldıklarının hepsi çok güzel! Güle güle kullan... Bambum'lara ben de bakacağım :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hihihi çok mutlu oldum nedense^^ Ablacım bak valla ev bambumdan geçilmiyor gerçekten dur demem lazım kendime^^

      Sil
  3. O yemek takımının güzelliği ne öyle <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa Sevi' cim^^ Ben de çok bayılarak aldım, inşallah eşinle birlikte gelirsiniz ikramlarım bu takımla olur :)

      Sil
    2. aaa yeni gelişmeler mi var? İzmirde mi olacaksınız ^.^

      Sil
  4. çok güzeller .iyi gunlerde kullanın inşallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, daha iyileri senin olsun^^

      Sil
  5. Çeyiz hazırlıklarına başlayacağım için bu paylaşımları takip etmeyi seviyorum :) Çeyizine güzel parçalar eklemişsin zevkimiz benziyor güzel günlerde kullanırsın inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tuğçe' cim seninle zevklerimiz benziyorsa ne mutlu bana (böyle güzel bir kız ile aynı fikirlere sahip olmak mutlu etti) sen de başladın o zaman desene bu tür alışverişlere :)

      Sil