27 Nisan 2016 Çarşamba

Alışveriş (Madamcoco, Esse, Paşabahçe)

Geçen hafta yayınlamak istediğim bir türlü fırsat bulamadığım yazımı ancak oturdum yazabiliyorum. Hadi gelin birlikte yine neler almışım^^


Madamcoco sürekli belirli ürün gruplarında indirim yapıyor, geçen haftalarda nevresim takımlarında yine indirim vardı, ben pamuk saten olan bu takımın modeline bayılarak aldım. Yatak odası beyaz olacağı için bu tür renkler boğucu olmaz diye düşünüyorum. Fiyatı da yanlış hatırlamıyorsam 59 TL 'ydi.

Daha önceki yazılarımda bahsettiğim gibi Avon' un temsilcilerine yolladığı hediyeler oluyordu eskiden. Kelebeklli tepsi ile bardak altlıkları epey kullanışlı olacağa benziyor. Yine kahve fincanları ve bardakları Avon'dan hediye gelmişti. Bir de teyzemin fincan hediyesi var o yüzden ne kadar fincan takımı beğenirsem beğeneyim almayacağım :) (Kendini sadece fincan konusunda kısıtlayan insan profili:) Çünkü bunun dışında alacağım herşey ihtiyaç^^ 



Havan sevgili Esma teyzemin hediyesi^^


Minik iki çerezliğim tez hocamın hediyeleri, bardak kapağı da annem yine bir yerlerden alıp atmış, odamın çeyiz bölümüne^^


Fakir Blender Set canım teyzemin hediyesi, sanırım mutfaktaki elim ayağım bu olucak. Fiyat hakkında hiç bir fikrim yok ama.


Gelelim bağımlısı olduğum Esse alışverişime: Hasır gazetelik sepet 15 TL gibi komik bir fiyata olunca hemen alıverdim. Güray ile evimizde ayrıca bir salon olmayacak, onun yerine kendimize hobi odası yapmaya karar verdik, orada dergilerimizi vs koyarız diye düşündüm. Sepetin içi de bambu bağımlılığımın göstergesi^^ 


Bambum Talau Mix kesme tahtasını ben peynir sunumunda kullanmak için aldım, 15 TL civarıydı. Mutfak bankosunda kullanmak için kağıt havluluk da 7 TL' ye geldi.


Fotoğrafta tam beli olmayan soldaki hem karıştırma için hem de fırında kullanılan iki adet kase 10 TL' ydi. Sağdaki bardaklardan da 16 tane aldım, ideal boyutta su bardağı olduğunu düşündüm sevdim de modelini. Dörtlüsünü 9 TL' ye aldım^^


Yine Paşabahçe' nin sürahi ve altılı bardak setini 9.95 TL gibi çok komik bir fiyata aldım^^ Tabi alışverişlerim bu kadarla kısıtlı değildi. Geri kalanlar diğer haftalarda yine blogumda olucak !


14 yorum:

  1. Esse'ye her gittiğim de bambum ürünlerinde gözüm kalır ama çok pahalı :(( birde kahve fincanının desenine bayıldım :) güle güle kullan hepsini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle pazar günleri öğleden sonra uğra ekstra kasa indirimleri oluyor epey ucuza da geliyor :)

      Sil
  2. Güzel günlerde kullan cnm hepsi birbirinden güzel :)

    YanıtlaSil
  3. hepsi de harika güzel günlerde kullan canım :-))

    YanıtlaSil
  4. Ay en sevdiğim yazı dizisi gelmiş :) Bööyle bakıp bakıp mutlu oluyorum, güzel günlerde kullan hepsini! Öperim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hihih, sanırım artık benim kozmetik alışverişlerimi kısıtlayan bu tabak çanaklar oldu :) Her daim keseye zararım ama sanırım^^ Çok teşekkür ederim ablacım :)

      Sil
  5. Yine çok güzel şeyler almışsın. ben de hem rondo, hem blender hem mikser bir arada seviyorum. benimki tefal ama çok da memnun değilim, soğanları biraz iri doğruyor. Umarım bunda böyle bir sorun yaşamazsın. ama yer açısından böylesi çok güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay böyle deneyimli birilerinden bunları duymak sevindirici^^ İnşallah yaşamam sorun :) Fissler düdüklü ile döküm tencere tava kaldı bi alıcanak, fincancılar çarşısında ucuzmuş düdüklü ne diyorsun :)

      Sil
    2. Kardeşimle 3 ay ara ile evlendik biz. Yanlış hatırlamıyorsam bernardoda 2. %50 gibi bir kampanya vardı ve çok uyguna gelmişti. Fincancılara 2 defa gittim sanırım ve hiç aradığımı bulamadım. Marka yerlerin indirimleri o kadar güzel oluyordu ki oralara gerek kalmıyordu.

      Döküm tencerem yok, çok ağır diye üşenirim dedim. Zaten pek tencerede yemek yapmıyorum Pelincim, hep fissleri kullanıyorum. Tavam da esseden grill tava. etleri mühürlüyorum onda, tavsiye ederim.

      Sil
    3. Tamam o zaman canım ben bir araştırayım :) Zaten 4.5 lt alsam yetecek gibi. O da en son Esse' de 399' du, kasa indirimi de gelirse alabilirim. Döküm tava aldık eve harika, ben de kendime tava ve tenceresinden alacağım güveç ve etli kuru fasulye için :)

      Sil