20 Nisan 2016 Çarşamba

Alışveriş Listesi 1

Herkese yeniden merhaba^^ Bu haftanın ilk yazısında geçtiğimiz ay kozmetik diyetinde iken neler almışım onlara bakacağız. Bu tür yazıları seri haline getiren sevgili www.gokkusagininustunde.com yazarı Başak abla' da bayıla bayıla okuyor, gereksiz alışveriş krizlerimi önlemeye çalışıyordum. Hazır bu önleme mekanizmamı yola koymuşken, neden ben de böyle bir seri başlatmıyorum ki diyor ve bu furyaya ben de katılıyorum sevgili Başak ablanın izni ile^^ Bu yazımda mart ayı boyunca aldıklarımı paylaşıyor olacağım. (Bu ay da kendimi tutamadım ne yalan söyleyeyim^^)



Gratis: Splat Extreme White Diş Macunu, daha önce bayılarak kullanıp bitirmiştim. Kadınlar günü indiriminde de epey uyguna gelince dayanamadım. 17.50 TL' ydi yanlış hatırlamıyorsam. Yanında da kardeşime White Plus çeşidini aldım o da 11-12 TL gibiydi sanırım. Tabi kardeşim onu elimden alıp gitti bile^^
Benri' nin 3'lü diş fırçalarını ilk kez denemek amaçlı aldım. Birini çıkardık annem deniyor, dişleri çok hassas olmasına rağmen sevdi; orta sertlikte. Fiyatı 4.5 TL olması lazım.

Watsons: John Frieda Go Blonder Şampuan, nedense indirim zamanlarında sadece Watsons raflarında oluyor, indirimi de iyiydi %40' tı, 19 TL civarına aldım. Diğeri bitmek üzereydi çünkü, arada başka şampuan da denemem gerekiyor fakat bu indirimi kaçıramazdım.


Revlon Colorburst Matte Balm, 225 numaralı meşhur renk tam benim kalemim olduğu için son indirimde dayanamayıp aldım. İyi ki de almışım!! Yumuşacık yapısı tam sür, çık dedirtiyor^^ Fiyatı 15 TL olması lazım indirimli.

Migros: Kadınlar gününde en güzel indirimi aslında Migros yapıyor kişisel bakım ürünlerinde^^ Ben de ne zamandır merak ettiğim Garnier göz makyaj temizleyiciyi aldım, bayılarak kullanırken kardeşim aldı gitti:) Loreal göz makyaj temizleyici de epey indirimliydi. Her biri 6-7 TL civarıydı. 
Neutrogena Besleyici Bakım Kremi, bu çeşidini denememiştim ve gerçekten elimdeki kavanoz tip bakım kremleri bitmişti. Fiyatı da 4.5 TL' ydi. 

Bence bir iki parça hariç gerçekten ihtiyaç alışverişi yaptığımı düşünüyorum^^ Sizce nasıl? Siz geçtiğimiz ay neler aldınız, ihtiyaç mıydı?


4 yorum:

  1. Estafurullah kuzum, ne izni, yaz gitsin, süper de olmuş valla!!! Bana bakarak bence süper performans göstermişsin. Ben Nisan'da yine sevenlerimi üzeceğim gibi duruyor, ay duramıyorum adeta!!! Güle güle kullan aldıklarını, öperim çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de nisan ayında cozutmuş olabilirim^^ Çok teşekkür ederim ablacım, hep birlikte güle güle kullanalım^^

      Sil
  2. revlon hariç tamamen ihtiyaç bence hatta revlon bile ihtiyaç sayılır güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hihih evet hep ruj ihtiyacı:) çok teşekkür ederim ablacım^^

      Sil