16 Ocak 2016 Cumartesi

Kasım-Aralık 2015 Favoriler

Ocak ayının ortasına geldiğimiz şu günlerde sanırım geçtiğimiz iki ayın favoriler yazısını yazma vakti de geldi :) Bakalım geçtiğimiz aylarda en çok hangi ürünleri kullanmışım, keyifli okumalar!



Havalar yeterince soğuk giderken, terleme mekanizmam da çalışmaz hale geldiğinden alüminyum içermeyen deodorantlara geçiş yaptım. Yazın ter kokusuna karşı fazla korumayan Isana deodorantları kış ve bahar aylarında severek kullanıyorum. Ben en çok fotoğraftaki çeşidin kokusu ile Exotic olanı beğeniyorum.


Geçtiğimiz iki ayda en çok kullandığım iki ojeyi seçip yazıma eklemek istedim. Biri Note markasına ait Satin Rouge-20, diğeri ise çok severek takip ettiğim Görkem Karman' da gördüğüm Flormar 427 numaralı oje.

Aralık ayında elime geçen Avon' un 8' li süngeri de ay boyunca severek kullandığım pratik bulduğum bir ürün oldu. Avon' un Beauty Blender' a benzeyen süngeri ile uzaktan yakından alakası olmayan yumuşacık bir sünger. Keşke pembe süngeri de bu yumuşaklıkta üretseniz Avon' cuğum :) Ben bu süngerlerle kapatıcı uygulamayı çok sevdim.


Rimmel London Stay Matte pudrayı büyük bir fırça yardımıyla özellikle yüzümün T bölgesine uygulayıp ten makyajımı tamamlıyorum. Geçtiğimiz iki bu pudradan başka ten makyajı yaptığım söylenemez :)

The Balm Hot Mama allık benim en sevdiğim allıklardan birisi kendisi. İçindeki minik ışıltılar da ayrıca aydınlatıcı kullanmama fırsat vermiyor. The Balm' dan bir allık alacaksanız bu şeftali-pembe tonlarındaki allığa kesinlikle bakın derim.

İzmir' e kar yağmadığı fakat kar soğuğu diye bir gerçek olduğunu düşününce, elim daha kremsi yapıda olan rujlara gidiyor. Özellikle geçtiğimiz ay en çok kullandığım ruj Farmasi True Color 22 numara.


Göz makyajımda ise bu üçlü vazgeçilmez oldu. Essence Lash Mania maskara, Estee Lauder Double Wear Kapatıcı ve Avon Supershock Gel Eyeliner.

Sizler geçtiğimiz aylarda en sık neler kullandınız? 
Ortak kullandıklarımız var ise yazmayı unutmayın :)


3 yorum:

  1. Fondöten yok. Benim gbii biri daha. O güzel cildine fondöten sürmediğin için tebrik ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özel günler (o da sivilce veya leke var ise) hariç, kapatacak bir kusur yok ise kesinlikle kullanılmamalı gerçekten! Bakan gözler güzelse demek :)

      Sil
    2. <3 sürüp sürüştürmeyi çok sevsem de fondöten oldukça zararlı bir şey. Hem de erken yaşlandırıyor. Millet yazın bile kullanıyor ya, hayretler içerisinde kalıyorum :O

      Sil