12 Temmuz 2016 Salı

Mac Paint Pot - Soft Ochre

Bir aydır elimden hiç düşmeyen ürün olan Mac Paint Pot - Soft Ochre bloguma konuk oluyor. 
Çoğumuzun bildiği gibi Mac Paint Pot' lar çok çabuk kuruyup sabitlenen, krem formdaki far ve/veya far bazlarıdır. Bendeki rengi Soft Ochre. 


Uzunca süredir beni takip edenler biliyor, göz çevrem genetik olarak kahverengi, göz altlarımda bu duruma ek olarak morluk da içeriyor^^ Hal böyle olunca göz kapaklarıma far bazı olmadan far kullanmak hiç bir şey ifade etmiyor. Epeydir The Balm' ın Put A Lid On It renksiz far bazını kullanıyordum üzerine ten rengi bir far geçmem gerekiyordu. Özellikle de yaz aylarına iki parça ürün uygulama o kadar zor geliyorken, Mac' in bu far bazı tam da istediğim gibi oldu^^


Mac Paint Pot - Soft Ochre, parmağımla ilk uygulama esnasında kremsi bir yapıda iken kısa bir süre sonra pudralı forma geçiyor. İlk denemem parmağımla olunca gün sonunda göz kapaklarımın katlanma bölgesinde birikme yaptı. En ideal uygulama şekli bence fırça, daha homojen dağıtıyorum böylece birikme sorunu da yaşamıyorum. 


Mac Paint Pot - Soft Ochre' ın rengi tam olarak sarı alt tonlu bir bej. Benim kahvemsi göz kapaklarımı nötrlüyor, çoğu zaman Mac Paint Pot - Soft Ochre uygulayıp bir kalem çekip çıkıyorum, uyguladığım kalemin kalıcılığını da arttırıyor, akşama kadar göz makyajım sabit kalıyor.

Siz de Mac Paint Pot - Soft Ochre' a Mac mağazalarından veya Mac' in online sitesinden sahip olabilirsiniz. Güncel fiyatı 69 TL!

9 yorum:

  1. Güle güle kullan, Paint Pot'ları ben de çok beğeniyorum. Ben de Color Tattoo'nun buna muadil gösterlen rengini aldım. Performansı bir AMC olmasa da, o da güzel. Sevgiler tatlım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bu biterse o muadili almayı planlıyorum ablacım:*

      Sil
  2. ben de aynı taktiği maybelline color tatto ile uyguluyorum harika bir baz rengi oldu benim için..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle benim de kahve göz kapaklarıma iyi geldi^^

      Sil
  3. Güzel ürünmüş iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de çok severek kullanıyorum. Birikme sorunu yaşıyorum, fırça ile sürmeyi deneyim en iyisi. Gerçi parmak çok pratik :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir de öyle dene Sevi' cim, ben çareyi onda buldum :)

      Sil
  5. Color tattolardan hic firsat gelmedi paint potlara.. cok merak ediyorum ama

    YanıtlaSil